LeasePlan logo

Nieuws

 • Baanbrekende innovatie gezocht voor de Automotive Innovation Award

  Automotive Innovation Award

  De automotive sector is een award rijker. Als één van de initiatiefnemers heeft LeasePlan samen met vier andere bedrijven, waaronder de BOVAG, de stap gezet om innovatie in de automotive sector te stimuleren. Jaarlijks wordt er voor miljoenen euro’s geïnvesteerd in de automotive sector zonder duidelijke zichtbaarheid voor het brede publiek. Het in het leven roepen van deze award gaat daar verandering in brengen.

  lees verder

 • Privacy leaserijders

  Privacy leaserijders

  Afgelopen weekend brachten onder meer RTL en NOS naar buiten dat er tijdens een onderzoek van Rijkswaterstaat (RWS) gegevens van duizenden leaserijders zijn gedeeld met een leasemaatschappij. LeasePlan heeft niet meegewerkt aan dit onderzoek.

  lees verder

 • Kom naar de BNR Nationale Autoshow op vrijdag 26 september

  showroom breukelen

  De Nationale Autoshow zendt vrijdag 26 september live uit vanuit de showroom van het LeasePlan Occasion Center in Breukelen. Een unieke gelegenheid om (tussen de auto's) te ervaren hoe radio wordt gemaakt en de week af te sluiten onder het genot van een hapje en drankje. Presentatoren Wouter Karssen en Meindert Schut ontvangen in de showroom langs de A2 interessante gasten uit de autowereld waaronder Thomas Schut, Product & Pricing Manager bij Opel in Duitsland. Verder behandelen zij het laatste autonieuws en is er een rij-impressie te horen.

  lees verder

 • Bekeuringen uit Frankrijk

  Bekeuring

  Vanaf dit jaar worden bekeuringen vanuit Frankrijk verstuurd naar de Nederlandse kentekenhouder. Het gaat hierbij om overtredingen vanaf de zomer 2013. De bekeuringen van leaseauto’s die op naam staan van LeasePlan, worden doorgestuurd naar onze leaserijders.

  lees verder

 • Auto over?

  LeasePlan en MRA-Elektrisch gaan samen elektrische laadpalen plaatsen

  Heeft u een auto over omdat een medewerker vertrekt of is er een functiewisseling? Of wilt u een leaseauto eerder inleveren dan de afgesproken einddatum?

  Stilstaande auto’s kosten geld. Wij bieden verschillende oplossingen die direct aansluiten op dit probleem. Zo bespaart u kosten én tijd.

  lees verder

 • LeasePlan en MRA-Elektrisch gaan samen elektrische laadpalen plaatsen

  LeasePlan en MRA-Elektrisch gaan samen elektrische laadpalen plaatsen

  Elektrisch rijden toegankelijk maken binnen stedelijk gebied.

  Leaserijders uit de provincies Noord-Holland, Flevoland en Utrecht kunnen via LeasePlan Nederland voortaan eenvoudig een laadvoorziening voor hun elektrische auto bij hun woonadres aanvragen. De leasemaatschappij kondigt vandaag een samenwerking aan met...

  lees verder

 • Realistische brandstofnorm

  Realistische brandstofnorm

  Leaserijders kiezen steeds vaker zuinige en fiscaalvoordelige auto's. In de praktijk is het brandstofverbruik van deze auto's veel hoger dan de opgave van de fabrikant.

  lees verder

 • LeasePlan ontvangt keurmerk Top Employer

  Logo keurmerk Top Employer

  LeasePlan is voor de vijfde keer gecertificeerd als Top Employer. Het Top Employers Institute heeft onlangs het jaarlijkse onderzoek naar HR-beleid en arbeidsvoorwaarden uitgevoerd onder een groot aantal werkgevers in Nederland.

  lees verder

 • Fiscale Pakket 2014

  fiscale pakket 2014

  Naast de aanpassingen ten aanzien van elektrische en semi-elektrische auto’s brengt het belastingplan 2014 weinig nieuws. De aanscherpingen van CO2-grenzen en het verdwijnen van de MRB-vrijstelling zijn al eerder aangekondigd.

  lees verder

 • Nieuw kentekenbewijs

  kentekencard

  Vanaf 2014 volgt er een nieuw kentekenbewijs in de vorm van een creditcard. Wat gaat er veranderen rondom de leaseauto?

  lees verder

 • Zwaardere straf bij te hard rijden

  Zwaardere straf

  Bij 30 km te hard rijden volgt er een zwaardere straf, want deze verkeersovertreding wordt omgebogen naar een strafbeschikking. LeasePlan is dan verplicht om bij het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) klantgegevens bekend te maken. Het is dan niet meer mogelijk om anoniem een zwaardere verkeersovertreding te begaan. Deze wijziging wordt per 1 december 2013 doorgevoerd.

  lees verder

 • De LeasePlan app nu ook op Windows Phone

  De LeasePlan app is erg handig onderweg en gratis voor elke leaserijder met een auto van LeasePlan. De app was al beschikbaar voor de iPhone en Android toestellen. Sinds kort is de app ook beschikbaar voor Windows Phone.

  lees verder

 • Campagne Aandacht in het verkeer

  Net als vorig jaar ondersteunt LeasePlan de nieuwe campagne van Veilig Verkeer Nederland (VVN). Als partner brengen wij de campagnes onder aandacht bij onze doelgroepen. In de nieuwe campagne 'Aandacht in het verkeer' gaat het niet alleen om bellen, maar juist ook om berichten lezen en schrijven, e-mailen en social media, in het verkeer.

  lees verder

 • Wijzigingen motorrijtuigenbelasting 2014

  De overheid stimuleert al enige tijd zeer zuinige auto’s. Werkgevers profiteren van een vrijstelling voor de Motorrijtuigenbelasting (MRB) en leaserijders worden voor deze auto’s beloond met een laag bijtellingstarief.

  lees verder

Overzicht nieuws- en persberichten

Bent u op zoek naar een ouder bericht van LeasePlan? Kijk dan in ons archief

Voor meer informatie over uw leaseauto of hoe LeasePlan u verder kan helpen kunt u kijken bij de veelgestelde vragen. Vindt u niet wat u zoekt, bel dan met de LeasePlan Berijdersservice 036 527 27 27.

 
Inloggen Mijn LeasePlan
De online portal van LeasePlan

Mijn LeasePlan

De online portal voor al uw leaseautozaken.
Alles rond uw leaseauto regelt u eenvoudig via Mijn LeasePlan. Van declaraties indienen, schades melden en documenten aanvragen tot het maken van een onderhoudsafspraak.


Ontdek Mijn LeasePlan
Eenvoudig, online een onderhoudsafspraak maken!

AfspraakPlanner

Eenvoudig, online een onderhoudsafspraak maken!
Met de introductie van de AfspraakPlanner kunnen berijders van LeasePlan nu eenvoudig online een afspraak maken voor reparatie, onderhoud en bandenwissel.


Meer over de AfspraakPlanner

LeasePlan ActieAuto's

Tot 10% korting op de leaseprijs!
Op zoek naar een compleet uitgeruste leaseauto tegen een zeer gunstig tarief? Kies een LeasePlan ActieAuto!


Bekijk de ActieAuto's
Contact met LeasePlan via telefoon, mail of Twitter

Heeft u een vraag?

We horen het graag van u.
Voor alle vragen over uw leaseauto neemt u contact op met onze Berijdersservice:

Voor alle andere vragen belt u
met ons algemene nummer
036 527 27 00.