Consultancy, trainingen en interim wagenparkbeheer 

U wilt uw wagenpark verder optimaliseren, besparen op kosten of milieudoelstellingen halen. U bent op zoek naar een interim wagenparkbeheerder of mobiliteitsmanager. U wilt de overeenkomsten met uw medewerkers laten actualiseren of mobiliteit prominent deel laten uitmaken van uw arbeidsvoorwaardenbeleid. Voor u misschien geen alledaagse kost. Voor onze experts wel!

LeasePlan is al meer dan 50 jaar expert op het gebied van leasing en mobiliteit. Wij helpen wagenparkbeheerders met een op maat gesneden autoregeling en optimaliseren de mobiliteit van uw medewerkers. Maar wist u dat onze consultants u ook kunnen ondersteunen bij een tender of bij het vertalen van lastige vraagstukken naar praktische en implementeerbare oplossingen? Maak gebruik van onze expertise! Wij helpen u graag structurele of tijdelijke knelpunten op te lossen.

Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen:

  • uw wagenparkbeheer op orde te krijgen en te houden
  • uw processen te optimaliseren
  • een omslag te maken van operationeel naar tactisch wagenparkbeheer

LeasePocket

Kent u onze LeasePocket al? Dit handboek helpt al vele jaren wagenparkbeheerders, HR- en financieel medewerkers, inkopers en ondernemers bij hun wagenparkbeheer. 

Bestel de LeasePocket

 

Interim wagenparkbeheer

Interim wagenparkbeheer

U zoekt tijdelijke ondersteuning voor uw wagenparkbeheer of voor de optimalisatie van uw mobiliteitsproces.

Onze adviseurs en consultants helpen op tijdelijke basis bij het (dagelijks) beheer van uw wagenpark en bij het optimaliseren van de mobiliteit van uw medewerkers. Zij kunnen op locatie de dagelijkse activiteiten uitvoeren, procesverbeteringen doorvoeren en kijken naar de marktconformiteit en uitvoerbaarheid van de autoregeling en contracten. 

Wilt u meer informatie over interim wagenparkbeheer? Vraag ernaar bij uw persoonlijke LeasePlan-adviseur.

Is uw autoregeling up to date? 

wagenparkbeheer autoregeling

In uw autoregeling legt u alle (auto)afspraken vast tussen u en uw medewerker. Vanwege technologische ontwikkelingen en fiscale veranderingen is het raadzaam om uw autoregeling zo nu en dan te checken. Om zeker te weten of u up to date bent, download dan de e-paper. 

  • Snel checken of uw regeling up to date is
  • Alle actuele ontwikkelingen beschreven
  • Inclusief advies

Download e-paper

Training Leasing & Autoregeling

Wij bieden trainingen en verdieping van uw inzicht in de verschillende vormen van leasing en belangrijke onderwerpen met betrekking tot autoregeling, autokeuze en fiscale aspecten. Zo kunt u beter onderbouwde antwoorden en adviezen aan uw organisatie geven.

Onze training Leasing & Autoregeling is ontworpen voor wagenparkbeheerders van organisaties die gebruik maken van een autoregeling en die leaseauto’s toewijzen op basis van leaseprijzen. De onderwerpen die tijdens deze training aan de orde komen zijn: leasevormen en -componenten; calculaties en herberekeningen; fiscaliteiten, autoregeling en brandstofomslagpunten; auto- en brandstofkeuze en kostenbesparingen.

Heeft u een specifieke trainingsbehoefte? Dan ontwikkelen wij graag een training toegespitst op uw situatie en organisatie. 

Wilt u meer informatie over trainingen? Vraag ernaar bij uw persoonlijke LeasePlan-adviseur.

Training leasing en autoregeling

Download gratis uw LeasePocket

leasepocket download

De LeasePocket 2017/2018 is de meest actuele editie over zakelijke mobiliteit. Het is geschikt voor elke professional, ondernemer of wagenparkbeheerder. Een volledigere gids over mobiliteit bestaat niet. Download nu een gratis versie.

  • Alles over zakelijke mobiliteit
  • Ruim 150 pagina's aan praktische info
  • Uitleg over de wet- en regelgeving, belastingen en laatste ontwikkelingen

Download LeasePocket

What's next?

Wilt u op de hoogte blijven over alles op het gebied van zakelijke mobiliteit? Vul dan hiernaast uw e-mailadres in en ontvang de laatste info direct in uw inbox.

Door dit formulier te verzenden ga je akkoord om via email op de hoogte gehouden worden van producten en diensten, aanbiedingen, enquêtes, nieuws en evenementen van LeasePlan. Bekijk onze privacy statement 

Aanmelden