Interim wagenparkbeheer

Interim wagenparkbeheer

U zoekt tijdelijke ondersteuning voor uw wagenparkbeheer of voor de optimalisatie van uw mobiliteitsproces.

Onze adviseurs en consultants helpen op tijdelijke basis bij het (dagelijks) beheer van uw wagenpark en bij het optimaliseren van de mobiliteit van uw medewerkers. Zij kunnen op locatie de dagelijkse activiteiten uitvoeren, procesverbeteringen doorvoeren en kijken naar de marktconformiteit en uitvoerbaarheid van de autoregeling en contracten. 

Wilt u meer informatie over interim wagenparkbeheer? Vraag ernaar bij uw persoonlijke LeasePlan-adviseur.

Is uw autoregeling up to date? 

wagenparkbeheer autoregeling

In uw autoregeling legt u alle (auto)afspraken vast tussen u en uw medewerker. Vanwege technologische ontwikkelingen en fiscale veranderingen is het raadzaam om uw autoregeling zo nu en dan te checken. Om zeker te weten of u up to date bent, download dan de e-paper. 

  • Snel checken of uw regeling up to date is
  • Alle actuele ontwikkelingen beschreven
  • Inclusief advies

Download e-paper

Training Leasing & Autoregeling

Wij bieden trainingen en verdieping van uw inzicht in de verschillende vormen van leasing en belangrijke onderwerpen met betrekking tot autoregeling, autokeuze en fiscale aspecten. Zo kunt u beter onderbouwde antwoorden en adviezen aan uw organisatie geven.

Onze training Leasing & Autoregeling is ontworpen voor wagenparkbeheerders van organisaties die gebruik maken van een autoregeling en die leaseauto’s toewijzen op basis van leaseprijzen. De onderwerpen die tijdens deze training aan de orde komen zijn: leasevormen en -componenten; calculaties en herberekeningen; fiscaliteiten, autoregeling en brandstofomslagpunten; auto- en brandstofkeuze en kostenbesparingen.

Heeft u een specifieke trainingsbehoefte? Dan ontwikkelen wij graag een training toegespitst op uw situatie en organisatie. 

Wilt u meer informatie over trainingen? Vraag ernaar bij uw persoonlijke LeasePlan-adviseur.

Training leasing en autoregeling

Download nu uw gratis LeasePocket

leasepocket download

De LeasePocket is het ultieme naslagwerk over leasen voor elke professional, ondernemer of wagenparkbeheerder. Dit varieert van praktische informatie over alle beschikbare leasevormen, kostenbesparingen, autobelastingen tot aan rekenvoorbeelden en voorbeeldcontracten. Een betere gids over leasen bestaat niet. Download nu een gratis versie!

  • Alles over leasen van A tot Z
  • Ruim 150 pagina's aan praktische info
  • Uitleg over de wet- en regelgeving, belastingen en laatste ontwikkelingen

Download LeasePocket