Alles over Leasen

Met leasen heeft u gemak en zekerheid. U rijdt voor een vast bedrag per maand een auto zonder enige zorgen. Alle kosten zijn bij uw maandbedrag inbegrepen.

Leasen of kopen

Leasen of kopen?

Als ondernemer bent u op zoek naar een auto. Maar wat is voor u nu de beste oplossing? Een auto leasen of toch een auto kopen? Wij zijn benieuwd naar uw keuze!

Lees verder

Lease opties

Lease opties

U wilt leasen maar welke leaseoptie sluit het beste aan bij uw wensen? Gaat u voor Operational Lease, Shortlease, Occasion Lease of Private Lease? Check wat het beste bij u of uw bedrijf past.

Lees verder

Elektrisch rijden

Elektrisch rijden is steeds interessanter voor u of uw organisatie. Er zijn alleen wel een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Wij helpen en begeleiden u graag verder.

  • Een volledig elektrische auto of een hybride?
  • Welk laadpakket past het beste bij u?
  • Hoe zit het met de bijtelling?

Alles over elektrisch rijden

LeasePlan AutoDelen

Heeft u als ondernemer behoefte aan flexibele mobiliteit? Uw medewerkers kunnen nu slim, goedkoop en effici├źnt zakelijk een auto delen via LeasePlan AutoDelen.

Meer over AutoDelen

Wilt u meteen LeasePlan AutoDelen aanvragen?

Direct aanvragen

LeasePlan AutoDelen

Belastingen

Belastingen

Wat is er veranderd in de motorrijtuigenbelasting, de BPM en de bijtelling in 2018? En wat betekent dat voor u en uw organisatie?

Lees verder

Bijtellingen

Bijtellingen

U rijdt een leaseauto van de zaak. Maar bent u ook op de hoogte van een aantal belastingregelingen, zoals de fiscale bijtelling? Hier leest u alles wat u moet weten over bijtelling.

Lees verder