LeasePlan AutoDelen

  • Voor ondernemers / instellingen
  • Flexibele mobiliteit

Direct aanvragen

Slimmer, goedkoper en efficiënter

Zakelijk reizen doe je samen met LeasePlan AutoDelen

LeasePlan AutoDelen is speciaal ontwikkeld voor ondernemers en instellingen die behoefte hebben aan flexibele mobiliteit. Met LeasePlan AutoDelen speelt u optimaal in op de wensen van uw medewerkers én organisatie.

Uw medewerkers kunnen nu slim, goedkoop en efficiënt zakelijk een auto delen. Zo reserveren ze eenvoudig één van de deelauto’s op uw bedrijfslocatie om naar een zakelijke afspraak te gaan. Handig als het OV geen optie is. Bovendien creëert u met LeasePlan AutoDelen ruimte op uw parkeerplaats.

Heeft u reeds een LeasePlan AutoDelen account en wilt u inloggen, klik dan op onderstaande links.

Inloggen beheerders

Inloggen gebruikers

Waarom kiezen voor LeasePlan AutoDelen?

Makkelijk

Makkelijk

Uw medewerkers kunnen 24 uur per dag eenvoudig online een deelauto reserveren voor een zakelijke rit. Geen gedoe meer met kilometerdeclaraties, lekker makkelijk dus. De sleuteluitgifte en rittenadministratie zijn volledig geautomatiseerd. Werkelijk alles is geregeld.

Goedkoper

Goedkoper

Maandelijks ontvangt u een kraakheldere rapportage van gebruik, kosten en CO2-uitstoot. Zo heeft u altijd helder inzicht in uw mobiliteitskosten. Declaraties en bewerkelijke processen zijn verleden tijd. Bovendien zijn er minder parkeerplekken nodig op uw bedrijfslocatie. Dit bespaart u tijd én geld.

Inzicht en sturing

Inzicht en sturing

Wist u dat 1 auto tot wel 40 medewerkers uit hun auto kan houden? Samen met u blijven we het gebruik en de beschikbaarheid van de deelauto’s verder optimaliseren, totdat het simpelweg niet efficiënter meer kan.

$Afbeelding_alt_text4.getData()

Duurzaam

Door efficiënter met uw zakelijke mobiliteit om te springen, draagt u bij aan een beter milieu. De deelauto’s rijden schoner en zuiniger dan de gemiddelde privé-auto. Dit betekent minder benzineverbruik en een lagere CO2 uitstoot. Dat voelt goed!

Meer over LeasePlan AutoDelen (leaflet)

Hoe werkt LeasePlan AutoDelen?

Hoe werkt AutoDelen?

Uw medewerkers maken heel eenvoudig gebruik van LeasePlan AutoDelen. In drie stappen in de auto:

 

1. Boek een DeelAuto

Uw medewerker boekt een deelauto via de app LeasePlan Autodelen. Reserveren kan 24/7. 

2. Ontvang een SMS

Kort voor aanvang ontvangt de medewerker een SMS met daarin de gegevens van de gereserveerde auto.

3. Open en start de deelauto

De medewerker opent de deelauto met de mobiele app. Na het opvolgen van een aantal instructies en het beantwoorden van enkele vragen, wordt de sleutel van de deelauto vrijgegeven en kan de auto worden gestart.

Veelgestelde vragen LeasePlan AutoDelen

Wat is LeasePlan AutoDelen?

LeasePlan AutoDelen is zakelijk een auto delen voor medewerkers zonder leaseauto. Met LeasePlan AutoDelen stelt u op werklocatie(s) één of meerdere deelauto's beschikbaar voor medewerkers die geen eigen leaseauto hebben, maar die wel zo nu en dan naar een zakelijke afspraak gaan.

Slim en betaalbaar delen, zodat uw medewerkers genieten van de voordelen van een leaseauto als zakelijk vervoer.

Hoe werkt LeasePlan AutoDelen?

Op de werklocatie(s) worden auto's ter beschikking gesteld voor algemeen gebruik. U heeft de volledige vrijheid in de voertuigkeuze. Dit kunnen auto's zijn die u al ter beschikking heeft gesteld voor algemeen gebruik, auto's van een leasemaatschappij en/of geheel nieuwe auto's. Alles is mogelijk.

Medewerkers kunnen gebruikmaken van deze auto's, nadat zij een reservering hebben gemaakt via de LeasePlan AutoDelen app.

Is er ondersteuning voor de medewerkers bij het reserveren en gebruiken van de deelauto’s?

Ja, zowel online als via ons callcenter kunnen uw medewerkers altijd rekenen op ondersteuning. Ons callcenter is 24/7 bereikbaar op telefoonnummer 036-5270650. Een veilig en vertrouwd gevoel!

Hoe is het beheer van de deelauto('s) geregeld?

Met LeasePlan AutoDelen nemen wij het beheer volledig uit handen. U heeft geen omkijken naar de schoonmaak, onderhoud, bandenwissels en schadeherstel van de auto('s).

Hoe boek ik een deelauto?

U kunt een deelauto reserveren via de LeasePlan AutoDelen app (geschikt voor zowel IOS als Android). De reservering zelf kan ook online worden gedaan via autodelen.leaseplan.nl.

Voor het openen van de auto heeft u echter altijd de app nodig. Onze klantenservice (036 527 0650) ondersteunt u graag.

Waar vind ik de pincode die ik nodig heb voor het deelauto-gebruik?

U wordt door uw wagenparkbeheerder uitgenodigd om deel te nemen aan LeasePlan AutoDelen. De pincode kunt u zelf creëren en aanpassen in de beheer omgeving.

Is er een tankpas in de auto aanwezig?

Ja, in elke auto is een tankpas aanwezig.

LeasePlan AutoDelen aanvragen

Met LeasePlan AutoDelen bent u altijd gegarandeerd van gemak en mobiliteit. Wilt u direct gebruik maken van LeasePlan AutoDelen of wilt u advies?

Vraag het dan nu aan!

Verstuur