Uw nieuwe leaseauto uitzoeken

U mag een nieuwe leaseauto uitzoeken. In Mijn LeasePlan kunt u heel makkelijk een nieuwe auto samenstellen, een offerte aanvragen en uw nieuwe auto bestellen.

Een personenauto of bedrijfswagen? Een luxe droomauto of een auto met een lage bijtelling? Een elektrische auto of liever een hybride model? Bij het kiezen van een nieuwe auto bepaalt u of uw werkgever het merk en het model. Weet u al welke auto het gaat worden?

Bestel uw auto in Mijn LeasePlan

Elektrische leaseauto uitzoeken?

Een elektrische leaseauto uitzoeken?

Elektrisch rijden heeft voordelen. Zo profiteert u van een gunstige bijtellingsregeling en de CO2-uitstoot is aanzienlijk lager dan bij een benzine- of dieselauto. 

Bij elektrisch rijden kiest u uit een volledig elektrische auto of een plug-in hybride model. Een volledig elektrische auto heeft minder impact op het milieu. Een nadeel is dat u met de meeste elektrische auto’s een beperkt aantal kilometers kunt rijden op een acculading. Een plug-in hybride auto heeft naast een elektromotor een benzine- of dieselmotor. De auto rijdt hierdoor iets minder milieuvriendelijk. Maar u kunt daardoor wel veel meer kilometers rijden.

Om elektrisch te kunnen rijden, moet de auto worden opgeladen. Hiervoor kunt u bij de gemeente van uw woon- of werkplaats een laadvoorziening aanvragen. LeasePlan kan dit ook voor u verzorgen.

Gaat u een nieuwe leaseauto uitzoeken en bent u geïnteresseerd in elektrisch rijden? Bekijk dan welke elektrische auto's wij in ons aanbod hebben.

 

Bekijk ons aanbod elektrische auto’s

Bijtelling berekenen

Bereken de bijtelling van uw leaseauto

Snel en eenvoudig de bijtelling berekenen van uw leaseauto? LeasePlan maakt het u gemakkelijk.

Hier berekent u in een handomdraai de totale kosten voor het privégebruik van uw auto. Zo weet u wat u kwijt bent aan de bijtelling. Binnen enkele seconden krijgt u een indicatie van de totale lasten van uw leaseauto. Deze berekening is anoniem. LeasePlan bewaart deze gegevens niet. 

Bereken nu de bijtelling van uw leaseauto

Top 5 van populairste leaseauto’s

Welke leaseauto is het populairst? Wat is de voordeligste leaseauto? Welke rijdt het zuinigst of is het meest milieuvriendelijk?

Onze Top 5’s tonen de auto’s die het afgelopen kwartaal het meest bij ons zijn besteld, die het voordeligst zijn of die het zuinigst rijden. In benzine- als dieselvariant, volledig elektrisch of hybride.

Laat u inspireren en bekijk onze Top 5’s:

LeasePocket, hét handboek over leasen en mobiliteit

Jaarlijks brengen wij de LeasePocket uit. Dit handboek is bedoeld voor wagenparkbeheerders, HR- en financieel medewerkers, inkopers en ondernemers. Met de LeasePocket delen we onze ruime ervaring en brede expertise, die we in meer dan 50 jaar hebben opgebouwd. Met dit meest complete naslagwerk over leasen en mobiliteit maakt LeasePlan leasen gemakkelijk.

LeasePocket behandelt onderwerpen als autobelastingen en kostenbesparingen. We adviseren over het vaststellen van normleasebedragen en het beheersen van exploitatiekosten. We laten zien hoe u slim kunt sturen op inkoop, brandstofverbruik en autokeuze.

Daarnaast besteden we aandacht aan flexibel leasen, bijvoorbeeld met shortlease en private lease. Ook telematica komt aan bod. Hiermee vereenvoudigt de ritregistratie en kan de wagenparkbeheerder de vloot zo efficiënt mogelijk inzetten.

En natuurlijk vindt u in de Leasepocket definities, rekenvoorbeelden, praktische tips en inzicht in belastingregels. Kortom, alles waar u bij leasing mee te maken kunt krijgen.

Bestel de LeasePocket