Een VIP treatment bij de autodealer

Met het Preferred Dealer Netwerk

Zorgeloos uw nieuwe auto bestellen en afhalen? LeasePlan werkt met streng geselecteerde autodealers die zorgen voor een gemakkelijk bestelling en perfecte aflevering van uw nieuwe leaseauto.

Deze geselecteerde autodealers vormen samen het zogenaamde 'Preferred Dealer Netwerk' van LeasePlan. Via dit Preferred Dealer Netwerk bent u verzekerd van een VIP treatment: de scherpste leasetarieven, een dealer die de tijd voor u neemt en flexibiliteit in de levering. Zo wordt het bestellen en ophalen van uw nieuwe leaseauto een feestje, zonder gedoe. Voor u én voor de fleetmanager van uw bedrijf.

 

Een nieuwe leaseauto via het Preferred Dealer Netwerk

In 4 stappen naar uw nieuwe auto

Orienteren

1.Oriënteren

We geven u inzicht in de voorraden en levertijden, en uiteraard ontvangt u de scherpste tarieven voor uw leaseauto. Daarnaast kunt u een proefrit maken op locatie, met een afstand tot maximaal 50 kilometer van een dealer uit het netwerk. Zo kunt u gemakkelijk ook een ander meenemen in uw keuze.

Bestellen

2.Bestellen

Onze vaste partners garanderen de snelst mogelijke levering van uw auto. Ook heeft u dankzij het netwerk bij LeasePlan heldere afspraken met de dealer over de levertijden. Daarnaast hanteren zij door LeasePlan bepaalde regels bij het eventueel annuleren van een bestelling.

Afleveren

3.Afleveren

U kiest zelf wanneer en zelfs waar u uw nieuwe leaseauto ophaalt, bij de dealer of op een door u gekozen locatie. Ook bepaalt u of u een uitgebreide demonstratie wenst of alleen een sleuteloverdracht voldoende is. Wanneer winterbanden in uw pakket zijn inbegrepen en uw auto wordt afgeleverd in de periode van oktober t/m februari, dan zijn deze meteen aangebracht.

$Afbeelding_alt_text4.getData()

4.Ervaren

We horen graag van u of u tevreden bent over de aflevering van de auto, en of alle afspraken met de dealer naar wens zijn verlopen. Zo houden we door continue monitoring en evaluatie de kwaliteit van onze service hoog, en geniet u altijd van de LeasePlan standaarden. Ook het inleveren van uw auto na afloop van de leasetermijn kan op locatie.

Bestel uw auto in Mijn LeasePlan

Elektrische leaseauto uitzoeken?

Elektrisch rijden heeft voordelen. Zo profiteert u van een gunstige bijtellingsregeling en de CO2-uitstoot is aanzienlijk lager dan bij een benzine- of dieselauto.

Bij elektrisch rijden kiest u uit een volledig elektrische auto of een plug-in hybride model. Een volledig elektrische auto heeft minder impact op het milieu. Een nadeel is dat u met de meeste elektrische auto’s een beperkt aantal kilometers kunt rijden op een acculading. Een plug-in hybride auto heeft naast een elektromotor een benzine- of dieselmotor. De auto rijdt hierdoor iets minder milieuvriendelijk. Maar u kunt daardoor wel veel meer kilometers rijden.

Om elektrisch te kunnen rijden, moet de auto worden opgeladen. Hiervoor kunt u bij de gemeente van uw woon- of werkplaats een laadvoorziening aanvragen. LeasePlan kan dit ook voor u verzorgen.

Gaat u een nieuwe leaseauto uitzoeken en bent u geïnteresseerd in elektrisch rijden? Bekijk dan welke elektrische auto's wij in ons aanbod hebben.

 

Bekijk ons aanbod elektrische auto’s

Een elektrische leaseauto uitzoeken?

Bijtelling berekenen

Bereken de bijtelling van uw leaseauto

Snel en eenvoudig de bijtelling berekenen van uw leaseauto? LeasePlan maakt het u gemakkelijk.

Hier berekent u in een handomdraai de totale kosten voor het privégebruik van uw auto. Zo weet u wat u kwijt bent aan de bijtelling. Binnen enkele seconden krijgt u een indicatie van de totale lasten van uw leaseauto. Deze berekening is anoniem. LeasePlan bewaart deze gegevens niet. 

Bereken nu de bijtelling van uw leaseauto

Top 5 van populairste leaseauto’s

Welke leaseauto is het populairst? Wat is de voordeligste leaseauto? Welke rijdt het zuinigst of is het meest milieuvriendelijk?

Onze Top 5’s tonen de auto’s die het afgelopen kwartaal het meest bij ons zijn besteld, die het voordeligst zijn of die het zuinigst rijden. In benzine- als dieselvariant, volledig elektrisch of hybride.

Laat u inspireren en bekijk onze Top 5’s:

LeasePocket, hét handboek over leasen en mobiliteit

Jaarlijks brengen wij de LeasePocket uit. Dit handboek is bedoeld voor wagenparkbeheerders, HR- en financieel medewerkers, inkopers en ondernemers. Met de LeasePocket delen we onze ruime ervaring en brede expertise, die we in meer dan 50 jaar hebben opgebouwd. Met dit meest complete naslagwerk over leasen en mobiliteit maakt LeasePlan leasen gemakkelijk.

LeasePocket behandelt onderwerpen als autobelastingen en kostenbesparingen. We adviseren over het vaststellen van normleasebedragen en het beheersen van exploitatiekosten. We laten zien hoe u slim kunt sturen op inkoop, brandstofverbruik en autokeuze.

Daarnaast besteden we aandacht aan flexibel leasen, bijvoorbeeld met shortlease en private lease. Ook telematica komt aan bod. Hiermee vereenvoudigt de ritregistratie en kan de wagenparkbeheerder de vloot zo efficiënt mogelijk inzetten.

En natuurlijk vindt u in de Leasepocket definities, rekenvoorbeelden, praktische tips en inzicht in belastingregels. Kortom, alles waar u bij leasing mee te maken kunt krijgen.

Bestel de LeasePocket