Mijn Wagenpark

Snel en eenvoudig online inzicht in uw wagenpark
Hoe staat het met mijn wagenpark? Hoeveel kilometers rijden de auto’s individueel en in totaal? Zo maar wat vragen die u gemakkelijk zelf kunt beantwoorden dankzij een account voor de online ‘ Mijn wagenpark’ omgeving van LeasePlan. 

Online wagenpark
Als wagenparkbeheerder heeft u met uw account direct toegang tot alle relevante informatie over uw wagenpark. U kunt eenvoudig gegevens vergelijken, wijzigingen doorgeven of rapportages maken over de prestaties van uw wagenpark op verschillende onderdelen. 

Mijn LeasePlan
Uw medewerkers hebben een eigen online omgeving. Hiermee hebben ook zij eenvoudig toegang tot informatie over hun leaseauto. Plannen met behulp van de afspraakplanner gemakkelijk een afspraak in voor onderhoud of bandenwissel. Met de tank-locater kunnen zij snel zien waar het voordeligste benzinestation in de buurt ligt.

Wilt u ook eenvoudig online uw wagenpark beheren? Klik dan hier en vraag direct een account aan.

 

Account aanvragen

Tevreden berijders met lagere mobiliteitskosten?

Benieuwd hoe u tevreden medewerkers kan krijgen én minder kosten aan uw mobiliteit kwijt bent? Lees de adviezen van onze mobiliteitsexperts in deze gratis e-paper.

  • Hoe langer doorrijden kosten bespaart
  • Wat het voordeel is van een tweedehands leaseauto
  • Waarom elektrisch rijden aantrekkelijk kan zijn

 

Download e-paper

Is uw autoregeling up to date? 

wagenparkbeheer autoregeling

In uw autoregeling legt u alle (auto)afspraken vast tussen u en uw medewerker. Vanwege technologische ontwikkelingen en fiscale veranderingen is het raadzaam om uw autoregeling zo nu en dan te checken. Om zeker te weten of u up to date bent, download dan de e-paper. 

  • Snel checken of uw regeling up to date is
  • Alle actuele ontwikkelingen beschreven
  • Inclusief advies

Download e-paper

Groener wagenpark met Mobility Mixx

Zakelijke mobiliteit is belangrijk voor uw organisatie. Hoe regelt u dat uw medewerkers zo efficiënt mogelijk kunnen reizen?

LeasePlan biedt u hiervoor het grootste gemak, afgestemd op de persoonlijke situatie van uw medewerkers: Mobility Mixx. De juiste reis voor de juiste persoon op het juiste moment. Dat is waar zakelijke mobiliteit vandaag om draait. En Mobility Mixx maakt het mogelijk.

Ontdek de vele voordelen van Mobility Mixx en bezoek de site.

What's next?

Wilt u op de hoogte blijven over alles op het gebied van zakelijke mobiliteit? Vul dan hiernaast uw e-mailadres in en ontvang de laatste info direct in uw inbox.

Door dit formulier te verzenden ga je akkoord om via email op de hoogte gehouden worden van producten en diensten, aanbiedingen, enquêtes, nieuws en evenementen van LeasePlan. Bekijk onze privacy statement 

Aanmelden