LeasePlan logo

Nieuws

 • Update status eigendom LeasePlan Corporation

  privacy

  Onlangs werd bekend gemaakt dat LeasePlan Corporation met haar 100% aandeelhouder Global Mobility Holding BV in gesprek is over een mogelijke verkoop van LeasePlan Corporation. LeasePlan Nederland is een dochtermaatschappij van LeasePlan Corporation.

  lees verder

 • Status eigendom LeasePlan Corporation

  privacy

  LeasePlan Corporation kondigt aan dat haar 100% aandeelhouder Global Mobility Holding BV in gesprek is over een mogelijke verkoop van LeasePlan Corporation NV. De gesprekken zijn nog gaande en kunnen al dan niet leiden tot een overeenkomst.

  lees verder

 • Succesvolle Power Sessie Verandermanagement

  privacy

  Of je onderneming nu bezig is met een fusie, met outsourcing van de administratie naar het buitenland of een omslag maakt in effectiever werken, verandering brengt heel wat risico's met zich mee.

  lees verder

 • Privacy?

  privacy

  Het College bescherming persoonsgegevens (Cbp) mag in meer gevallen een boete opleggen aan overtreders van privacyregels. Het verstrekken van bekeuringen door leasemaatschappijen is niet meer toegestaan omdat dit strafrechtelijke gegevens zijn. Uitzonderingen gelden bij duidelijke logo’s op auto’s of als de werkgever de boetes voor de medewerkers(s) betaalt.

  lees verder

 • Automotive Innovation Award 2015

  Automotive Innovation Award

  De nominaties voor de Automotive Innovation Award 2015 zijn bekend! LeasePlan is mede-initiatiefnemer samen met RAI Vereniging, BOVAG en AutomotiveNL. Uit maar liefst 46 inzendingen selecteerde de vakjury acht revolutionaire concepten van Nederlandse bodem. Op 20 januari aanstaande wordt bekend gemaakt welke innovatie de eerste Award wint.

  lees verder

 • Belastingplan 2015

  Belastngplan 2015

  Belastingplan 2015 en 2016 is aangenomen door de Tweede Kamer. Op 15 en 16 december a.s. wordt het Belastingplan door de Eerste Kamer besproken. Het Belastingplan is pas definitief als het medio december wordt aangenomen door de Eerste Kamer.

  lees verder

 • En de Young Captain Award winnaar is: Berndt Kodden van Campina!

  LeasePlan ondersteunt de stichting Young Captain Nederland

  Gisteren (17 november) heeft de stichting Young Captain Nederland de Young Captain Award uitgereikt. Minister Henk Kamp van Economische Zaken heeft samen met een deskundige jury de prestigieuze prijs mogen uitreiken aan Berndt Kodden van Campina, Global Category director Infant and Toddler Nutrition.

  lees verder

 • LeasePlan ondersteunt de stichting Young Captain Nederland.

  LeasePlan ondersteunt de stichting Young Captain Nederland

  Doel van de stichting is talentvolle jonge, zakelijke leiders zichtbaar te maken voor een breed publiek en hen ruimte en kansen te bieden om zich maximaal te ontwikkelen. De jaarlijks gekozen Young Captain Nederland is het boegbeeld voor innovatief, inspirerend en toekomstig zakelijk leiderschap.

  lees verder

 • Baanbrekende innovatie gezocht voor de Automotive Innovation Award

  Automotive Innovation Award

  De automotive sector is een award rijker. Als één van de initiatiefnemers heeft LeasePlan samen met vier andere bedrijven, waaronder de BOVAG, de stap gezet om innovatie in de automotive sector te stimuleren. Jaarlijks wordt er voor miljoenen euro’s geïnvesteerd in de automotive sector zonder duidelijke zichtbaarheid voor het brede publiek. Het in het leven roepen van deze award gaat daar verandering in brengen.

  lees verder

 • Privacy leaserijders

  Privacy leaserijders

  Afgelopen weekend brachten onder meer RTL en NOS naar buiten dat er tijdens een onderzoek van Rijkswaterstaat (RWS) gegevens van duizenden leaserijders zijn gedeeld met een leasemaatschappij. LeasePlan heeft niet meegewerkt aan dit onderzoek.

  lees verder

 • Kom naar de BNR Nationale Autoshow op vrijdag 26 september

  showroom breukelen

  De Nationale Autoshow zendt vrijdag 26 september live uit vanuit de showroom van het LeasePlan Occasion Center in Breukelen. Een unieke gelegenheid om (tussen de auto's) te ervaren hoe radio wordt gemaakt en de week af te sluiten onder het genot van een hapje en drankje. Presentatoren Wouter Karssen en Meindert Schut ontvangen in de showroom langs de A2 interessante gasten uit de autowereld waaronder Thomas Schut, Product & Pricing Manager bij Opel in Duitsland. Verder behandelen zij het laatste autonieuws en is er een rij-impressie te horen.

  lees verder

 • Bekeuringen uit Frankrijk

  Bekeuring

  Vanaf dit jaar worden bekeuringen vanuit Frankrijk verstuurd naar de Nederlandse kentekenhouder. Het gaat hierbij om overtredingen vanaf de zomer 2013. De bekeuringen van leaseauto’s die op naam staan van LeasePlan, worden doorgestuurd naar onze leaserijders.

  lees verder

 • Auto over?

  LeasePlan en MRA-Elektrisch gaan samen elektrische laadpalen plaatsen

  Heeft u een auto over omdat een medewerker vertrekt of is er een functiewisseling? Of wilt u een leaseauto eerder inleveren dan de afgesproken einddatum?

  Stilstaande auto’s kosten geld. Wij bieden verschillende oplossingen die direct aansluiten op dit probleem. Zo bespaart u kosten én tijd.

  lees verder

Overzicht nieuws- en persberichten

Bent u op zoek naar een ouder bericht van LeasePlan? Kijk dan in ons archief

Voor meer informatie over uw leaseauto of hoe LeasePlan u verder kan helpen kunt u kijken bij de veelgestelde vragen. Vindt u niet wat u zoekt, bel dan met de LeasePlan Berijdersservice 036 527 27 27.

 
Inloggen Mijn LeasePlan
De online portal van LeasePlan

Mijn LeasePlan

De online portal voor al uw leaseautozaken.
Alles rond uw leaseauto regelt u eenvoudig via Mijn LeasePlan. Van declaraties indienen, schades melden en documenten aanvragen tot het maken van een onderhoudsafspraak.


Ontdek Mijn LeasePlan
Eenvoudig, online een onderhoudsafspraak maken!

AfspraakPlanner

Eenvoudig, online een onderhoudsafspraak maken!
Met de introductie van de AfspraakPlanner kunnen berijders van LeasePlan nu eenvoudig online een afspraak maken voor reparatie, onderhoud en bandenwissel.


Meer over de AfspraakPlanner

LeasePlan ActieAuto's

Tot 10% korting op de leaseprijs!
Op zoek naar een compleet uitgeruste leaseauto tegen een zeer gunstig tarief? Kies een LeasePlan ActieAuto!


Bekijk de ActieAuto's
Contact met LeasePlan via telefoon, mail of Twitter

Heeft u een vraag?

We horen het graag van u.
Voor alle vragen over uw leaseauto neemt u contact op met onze Berijdersservice:

Voor alle andere vragen belt u
met ons algemene nummer
036 527 27 00.