LeasePocket: het naslagwerk
over leasen en mobiliteit

De LeasePocket biedt handige informatie voor wagenparkbeheerders, HR- en financieel medewerkers, inkopers en ondernemers. Dit varieert van praktische informatie over alle beschikbare leasevormen, kostenbesparingen, autobelastingen tot aan rekenvoorbeelden en voorbeeldcontracten.

In deze editie is er dit jaar, naast een uitleg over de actuele wet- en regelgeving, bovendien extra aandacht voor autobelastingen, leaseaccounting, MVO en mobiliteitsontwikkelingen als private lease, de deelauto en de mobiliteitskaart.  

Kortom, met de LeasePocket heeft u genoeg leesstof, informatie, voorbeelden en tips om de mobiliteit van uzelf of uw organisatie verder te optimaliseren.

LeasePocket

Download nu uw gratis LeasePocket

leasepocket download

De LeasePocket is het ultieme naslagwerk over leasen voor elke professional, ondernemer of wagenparkbeheerder. Dit varieert van praktische informatie over alle beschikbare leasevormen, kostenbesparingen, autobelastingen tot aan rekenvoorbeelden en voorbeeldcontracten. Een betere gids over leasen bestaat niet. Download nu een gratis versie!

  • Alles over leasen van A tot Z
  • Ruim 150 pagina's aan praktische info
  • Uitleg over de wet- en regelgeving, belastingen en laatste ontwikkelingen

Download LeasePocket