Actueel

Kosten elektrische auto's dalen

Het wordt in Europa steeds aantrekkelijker om voor een elektrische auto te kiezen. In Nederland is het zelfs al voordeliger om in een elektrische auto te rijden dan in een dieselauto.

lees meer

Sustainable Fleet Benchmark

De nieuwe Benchmark onderstreept de belangrijke bijdrage die corporate wagenparken kunnen leveren in de strijd tegen de klimaatverandering.

lees meer

Winnaars LeasePlan Hackathon

Een selecte groep studenten van de TU Delft heeft meegedaan aan de Hackathon van LeasePlan Digital in Amsterdam. Het doel van de Hackaton is om uit te zoeken hoe we het beste zelfrijdende auto’s op de weg kunnen krijgen....

lees meer

Hackaton bij LeasePlan Digital

LeasePlan heeft een selecte groep studenten van de TU Delft uitgenodigd voor een hackathon. Het doel is om samen de toekomst van zelfrijdende wagenparken te ontwerpen.

lees meer

Podium LeasePlan bij de VN-klimaattop

Tijdens de VN Klimaattop in Bonn nam LeasePlan het podium over.

lees meer

Lancering pilot elektrische auto's

LeasePlan heeft vandaag op de VN klimaattop COP23 in Bonn een pilot met elektrische auto’s bekendgemaakt.

lees meer

Samenwerking TomTom Telematics

LeasePlan en TomTom Telematics brengen ‘connected car’ stap dichterbij.

lees meer

‘What’s next’ campagne

Nergens gaan de ontwikkelingen zo snel als die in de wereld van mobiliteit. Autodelen, de beweging van individueel autobezit naar de ‘auto als dienst’, verduurzaming...

lees meer

LeasePlan partner EV100- initiatief

LeasePlan is trotse partner van het wereldwijde EV100 initiatief. Het doel is om de overgang naar elektrische voertuigen binnen het bedrijfsleven te versnellen.

lees meer

Uber test EV in A'dam

Uber start een test met elektrische taxi’s met Nuon en LeasePlan. Doelstelling is om eind 2018 200 elektrische taxi’s te hebben rijden in Amsterdam via uberX.

lees meer

Klanten niet getroffen door datalek

Data van onze leaserijders niet getroffen door datalek in de ICT applicatie LeaseWise van CarWise B.V.

lees meer

LeasePocket 2017/2018

LeasePlan publiceert 23 mei de nieuwste versie van de LeasePocket 2017/2018 tijdens het jaarlijkse FleetManagement Event. Al jarenlang is dit praktische handboek het volledigste naslagwerk op het gebied van zakelijke mobiliteit....

lees meer

Freddy Dijkman Finance Director

Per 1 mei is Freddy Dijkman (1973) benoemd tot Finance Director LeasePlan Nederland. Dijkman wordt verantwoordelijk voor de financiële koers van LeasePlan Nederland en zal daarnaast actief sturing geven aan de organisatie....

lees meer

Nieuw: Occasion Private Lease

Na het succes van private lease, start LeasePlan met het aanbieden van occasion private lease. Vanaf nu is het mogelijk om een gebruikte auto privé te leasen.

lees meer

Jaarbericht: forse daling aandeel diesel

Waarom kozen leaserijders minder vaak voor een dieselauto? Is er sprake van een doorbraak in private lease? Dit en meer blijkt uit het jaarbericht van LeasePlan.

lees meer

Opening Occasion Center Zwolle

Op 1 maart is de opening van het nieuwe Occasion Center Zwolle. Deze vestiging maakt de landelijke dekking van LeasePlan Occasions compleet.

lees meer

What's next?

Wilt u op de hoogte blijven over alles op het gebied van zakelijke mobiliteit? Vul dan hiernaast uw e-mailadres in en ontvang de laatste info direct in uw inbox.

Door dit formulier te verzenden ga je akkoord om via email op de hoogte gehouden worden van producten en diensten, aanbiedingen, enquêtes, nieuws en evenementen van LeasePlan. Bekijk onze privacy statement 

Aanmelden
Terug

Voor ieder wat wils bij Private Lease

Vijf keer voor ieder wat wils bij Private Lease

,
Ga je deze week naar de Appie, vergeet dan niet om een auto op je boodschappenlijstje te zetten! Vanaf 30 mei tot en met 5 juni kun je bij  Albert Heijn namelijk een Private Lease-contract afsluiten. Met keuze uit vijf verschillende modellen van Opel. Oftewel: voor ieder wat wils. Daarom vijf keer de voordelen van private leasen nog eens op een rij.

1.    Je hebt een uitgebreide keuze uit vijf modellen
Denk bij Private Leasen niet alleen aan het leasen van een boodschappenwagentje. Bij Albert Heijn staat er ook gewoon een ruime gezinsauto in de schappen. Dankzij het uitgebreide aanbod is er voor ieder wat wils. Ruimte nodig? Kies dan de Opel Astra. Liever een sportieve en compacte auto, als tweede auto in het gezin? Dan past de Opel Karl weer beter bij jouw wensen.

2.    Je betaalt een vast maandbedrag
Het maandbedrag varieert niet per maand tijdens de duur van je contract. Op deze manier weet je precies waar je aan toe bent.. Zo is het bijhouden van je persoonlijke uitgaven omtrent je auto voorspelbaar en overzichtelijk. Je hoeft alleen nog maar te tanken. En oja, verkeersboetes zijn niet inbegrepen. 

3.    Je rijdt een gloednieuwe auto
Dat is toch een heerlijk gevoel, in een nieuwe auto rondrijden. Alles ruikt nieuw, voelt nieuw aan en ziet er nieuw uit. Je kunt met Private Lease ook nog eens zelf een keuze maken voor de kleur van je eigen auto, zodat het precies aansluit bij jouw stijl en smaak.

4.    Geen kopzorgen over onderhoud of reparaties
 Niets vervelender dan een kapotte auto. Zelf repareren is geen goed idee. Hier zijn vakmannen voor nodig. Onderhoud- of reparatiekosten kunnen alleen flink in de papieren lopen. Maar niet bij Private Lease: deze kosten zitten namelijk bij het vaste maandtarief inbegrepen. Zo word je dus nooit verrast door hoge kosten achteraf.

5.    Na afloop contract: auto inleveren en nieuwe kiezen
Je kunt zelf bepalen wat de duur is van je Private Lease-contract. De minimale looptijd is 12 maanden, en maximaal 60 maanden. Na afloop van het contract heb je geen gedoe met het verkopen van je auto: je levert deze auto in bij de Opel-dealer en je hoeft je alleen nog druk te maken over het bestellen van een nieuwe leaseauto. En dat is helemaal niet zo erg. 

Meer weten over private lease? Kijk op https://www.leaseplan.nl/privatelease/ah/

Vragen?

Nicole Hagen

Nicole Hagen

Persvoorlichter

nicole.hagen@leaseplan.nl

036 527 14 13

Marianne Aalders

Marianne Aalders

Persvoorlichter

m.aalders@creativevenue.nl

020 452 52 25