Actueel

LeasePlan partner EV100- initiatief

LeasePlan is trotse partner van het wereldwijde EV100 initiatief. Het doel is om de overgang naar elektrische voertuigen binnen het bedrijfsleven te versnellen.

lees meer

Uber test EV in A'dam

Uber start een test met elektrische taxi’s met Nuon en LeasePlan. Doelstelling is om eind 2018 200 elektrische taxi’s te hebben rijden in Amsterdam via uberX.

lees meer

Opening Occasion Center Zwolle

Op 1 maart is de opening van het nieuwe Occasion Center Zwolle. Deze vestiging maakt de landelijke dekking van LeasePlan Occasions compleet.

lees meer

Winnaars Automotive Innovation Award

De winnaars van de Automotive Innovation Award zijn bekend. In de categorie Services wint TomTom On Street Parking. De winnende innovatie in Challenging Concepts is voor het recyclen van autobanden door Dutch Green Carbon. In de categorie Technology wint NXP Semiconductors met de Radarchip, een bijdrage aan autonoom autorijden....

lees meer

Vertrek Patrick Vierveijzer

Patrick Vierveijzer gaat aan de slag als Managing Director van LeasePlan Duitsland. Hij wordt opgevolgd door Robert Jan Eikelenboom (1970), verantwoordelijk voor corporate accounts en door Dirk Gaasbeek (1981), die commercieel leiding zal geven aan het MKB-segment en de private lease-tak. Beiden treden toe tot het management team....

lees meer

Project Sterk wint Christmas Car

Dit jaar is Project Sterk van LFB de winnaar van een ex-leaseauto van LeasePlan Occasions. Project Sterk van LFB ontving vandaag bij het Occasioncenter in Breukelen de sleutels van een Opel Zafira.

lees meer

Nominaties AIA bekend

Uit de bijna veertig inzendingen die de organisatie van de Automotive Innovation Award 2017 de afgelopen maanden heeft ontvangen, heeft de vakjury dertien innovaties genomineerd voor de halve finale....

lees meer

Private Lease actie Albert Heijn XL

Speciaal voor de feestdagen biedt LeasePlan in samenwerking met Opel en Albert Heijn vijf verschillende modellen aan tegen zeer scherpe private leasetarieven, vanaf 179 euro per maand. Bij deze modellen zit ook de hagelnieuwe Opel KARL ROCKS, die deze maand zijn officiële primeur beleeft in Nederland....

lees meer

LeasePlan beste leasemaatschappij

LeasePlan is door financiële beslissers in het Nederlandse bedrijfsleven weer gekozen als beste autoleasemaatschappij. Dat blijkt uit het jaarlijkse finance onderzoek van Management Team.

lees meer

Winnaar Young Captain Award 2016

Gisteren (17 november) reikte prinses Laurentien de Young Captain Award uit aan Maarten Meijs van Talpa. De 35-jarige directeur van Talpa Global versloeg in de finaleronde om de prestigieuze prijs Marie-Pauline Lauret, directeur interne audit bij AkzoNobel, en Xenos-ceo Francine van Dierendonck....

lees meer

Erik Henstra beoogd Managing Director

LeasePlan Nederland kondigt een wijziging aan in haar directie. Het bedrijf is voornemens Erik Henstra te benoemen tot Managing Director, onder voorbehoud van goedkeuring door de AFM. Hij volgt Berno Kleinherenbrink op, die sinds 2005 succesvol leiding gaf aan LeasePlan Nederland en de overstap maakt naar moederbedrijf LeasePlan Corporation....

lees meer

Automotive Innovation Award

De inzendingen voor de Automotive Innovation Awards 2017, dé prijs voor de beste en meest kansrijke Nederlandse innovaties op automotive gebied, zijn binnen.

lees meer

All-in prijzen bij LeasePlan Occasions

LeasePlan Occasions is gestart met all-in prijzen. De ex-leaseauto’s worden tegen vaste scherpe, prijzen aangeboden inclusief afleverkosten en garantie.

lees meer

Verdubbeling aanbod private leaseauto’s

Vanaf deze maand kunnen consumenten twee keer zoveel private leasemodellen vinden op de website van de ANWB. Vanwege de groeiende vraag naar private leaseauto’s, voegt LeasePlan een flink aantal nieuwe modellen toe aan de ANWB-selectie, waaronder de Fiat 500S, de Opel Astra en de Renault Clio....

lees meer

De ‘Christmas Car Challenge’

LeasePlan geeft rond kerst een auto aan een goed doel, als onderdeel van de 'Christmas Car Challenge'. De organisatie die de ‘Christmas Car’ in de wacht sleept, kan straks onbezorgd rijden in deze ex-leaseauto van LeasePlan Occasions....

lees meer

LeasePlan steunt AIA

Talloze Nederlandse bedrijven en organisaties ontwikkelen, testen en verbeteren producten en diensten in en rondom de auto. Stichting Automotive Innovation Award wil deze innovaties een podium geven en reikt prestigieuze awards uit aan veelbelovende innovaties die mobiliteit slimmer, schoner en/of efficiënter maken....

lees meer

What's next?

Wilt u op de hoogte blijven over alles op het gebied van zakelijke mobiliteit? Vul dan hiernaast uw e-mailadres in en ontvang de laatste info direct in uw inbox.

Aanmelden
Terug

Voor ieder wat wils bij Private Lease

Vijf keer voor ieder wat wils bij Private Lease

,
Ga je deze week naar de Appie, vergeet dan niet om een auto op je boodschappenlijstje te zetten! Vanaf 30 mei tot en met 5 juni kun je bij  Albert Heijn namelijk een Private Lease-contract afsluiten. Met keuze uit vijf verschillende modellen van Opel. Oftewel: voor ieder wat wils. Daarom vijf keer de voordelen van private leasen nog eens op een rij.

1.    Je hebt een uitgebreide keuze uit vijf modellen
Denk bij Private Leasen niet alleen aan het leasen van een boodschappenwagentje. Bij Albert Heijn staat er ook gewoon een ruime gezinsauto in de schappen. Dankzij het uitgebreide aanbod is er voor ieder wat wils. Ruimte nodig? Kies dan de Opel Astra. Liever een sportieve en compacte auto, als tweede auto in het gezin? Dan past de Opel Karl weer beter bij jouw wensen.

2.    Je betaalt een vast maandbedrag
Het maandbedrag varieert niet per maand tijdens de duur van je contract. Op deze manier weet je precies waar je aan toe bent.. Zo is het bijhouden van je persoonlijke uitgaven omtrent je auto voorspelbaar en overzichtelijk. Je hoeft alleen nog maar te tanken. En oja, verkeersboetes zijn niet inbegrepen. 

3.    Je rijdt een gloednieuwe auto
Dat is toch een heerlijk gevoel, in een nieuwe auto rondrijden. Alles ruikt nieuw, voelt nieuw aan en ziet er nieuw uit. Je kunt met Private Lease ook nog eens zelf een keuze maken voor de kleur van je eigen auto, zodat het precies aansluit bij jouw stijl en smaak.

4.    Geen kopzorgen over onderhoud of reparaties
 Niets vervelender dan een kapotte auto. Zelf repareren is geen goed idee. Hier zijn vakmannen voor nodig. Onderhoud- of reparatiekosten kunnen alleen flink in de papieren lopen. Maar niet bij Private Lease: deze kosten zitten namelijk bij het vaste maandtarief inbegrepen. Zo word je dus nooit verrast door hoge kosten achteraf.

5.    Na afloop contract: auto inleveren en nieuwe kiezen
Je kunt zelf bepalen wat de duur is van je Private Lease-contract. De minimale looptijd is 12 maanden, en maximaal 60 maanden. Na afloop van het contract heb je geen gedoe met het verkopen van je auto: je levert deze auto in bij de Opel-dealer en je hoeft je alleen nog druk te maken over het bestellen van een nieuwe leaseauto. En dat is helemaal niet zo erg. 

Meer weten over private lease? Kijk op https://www.leaseplan.nl/privatelease/ah/

Vragen?

Nicole Hagen

Nicole Hagen

Persvoorlichter

nicole.hagen@leaseplan.nl

036 527 14 13

Marianne Aalders

Marianne Aalders

Persvoorlichter

m.aalders@creativevenue.nl

020 452 52 25