Terug

Opening Occasion Center Zwolle

Opening Occasion Center Zwolle

, Almere
LeasePlan Occasions Zwolle

Op 1 maart opent LeasePlan Nederland de deuren van het Occasion Center Zwolle. Deze nieuwe vestiging van LeasePlan Occasions maakt de landelijke dekking van de leasemaatschappij compleet. Met het openen van een vijfde showroom in krap vijf jaar tijd speelt LeasePlan in op de sterk groeiende vraag naar goede tweedehands auto’s, en ex-leaseauto’s in het bijzonder.

 

Net als de andere vestigingen van LeasePlan Occasions ligt de Zwolse showroom op een prominente locatie in de buurt van de snelweg. Dit keer op steenworp afstand van de A28 op bedrijventerrein de Vrolijkheid. De vestiging biedt ruimte aan zo’n 100 occasions. Pal naast de showroom staat een Service Center voor onderhoud en reparatie van alle automerken.

“Met de opening van het nieuwe Occasion Center Zwolle zijn onze betrouwbare ex-leaseauto’s nu voor iedereen in Nederland goed bereikbaar”, vertelt Erik Henstra, Managing Director van LeasePlan Nederland. “We richten ons met deze vestiging naast Zwolle en omgeving dan ook nadrukkelijk op Noord Nederland. Via onze website hadden we uiteraard al een landelijke dekking, maar in de showroom kunnen consumenten de auto toch nog even ‘in het echt bewonderen.” 

Naast tweedehands auto’s, hebben de Occasion Centers vanaf nu ook één of meerdere private leaseauto’s in de etalage. Dit aanbod wisselt en zal ook samenlopen met acties van LeasePlan in samenwerking met (retail)partners. Op dit moment staat er een Hyundai i10 bij alle showrooms, die de leasemaatschappij met ANWB aanbiedt vanaf 211 euro per maand. Deze actie loopt tot en met 31 maart. 

Onderhoudscentrum

Het naastgelegen onderhoudscentrum, nu nog Van Renselaar Cars, sluit zich per maart aan bij LeasePlan-partner Bosch Car Service voor onderhoud van alle automerken. Bij de eerste onderhoudsbeurt ontvangen klanten van het Occasion Center een verrassing. Ook autobezitters die hun auto niet bij LeasePlan hebben aangeschaft, kunnen voor onderhoud bij het Service Center terecht. 

Bezoekers van de nieuwe Occasion Center kunnen via de website een afspraak maken voor een reservering van een auto of een proefrit. Huidige auto inruilen? Dan berekenen de medewerkers ter plekke de inruilwaarde. 

Grootste tweedehands autoverkoper

Jaarlijks verkoopt LeasePlan ongeveer 30.000 tweedehands auto’s en is hiermee de grootste tweedehands autoverkoper in Nederland. De leasemaatschappij verkoopt in de Occasion Centers de crème de la crème van auto’s die terugkomen uit de lease. Alle aangeboden auto’s zijn perfect onderhouden en voorzien van een transparante onderhoudshistorie. Naast Zwolle, heeft LeasePlan Occasion Centers in Veghel, Moordrecht, Breukelen en Hengelo. 

Het nieuwe Occasion Center Zwolle is gevestigd aan Molenland 1, te Zwolle. Kijk voor meer informatie op LeasePlan Occasions Zwolle.

Vragen?

Nicole Hagen

Nicole Hagen

Persvoorlichter

nicole.hagen@leaseplan.nl

036 527 14 13


What's next?

Wilt u op de hoogte blijven over alles op het gebied van zakelijke mobiliteit? Vul dan hiernaast uw e-mailadres in en ontvang de laatste info direct in uw inbox.

Door dit formulier te verzenden ga je akkoord om via email op de hoogte gehouden worden van producten en diensten, aanbiedingen, enquêtes, nieuws en evenementen van LeasePlan. Bekijk onze privacy statement 

Aanmelden

Meest gelezen artikelen

Winnaars Automotive Innovation Award

De winnaars van de Automotive Innovation Award zijn bekend. In de categorie Services wint TomTom On Street Parking. De winnende innovatie in Challenging Concepts is voor het recyclen van autobanden door Dutch Green Carbon. In de categorie Technology wint NXP Semiconductors met de Radarchip, een bijdrage aan autonoom autorijden....

lees meer

Vertrek Patrick Vierveijzer

Patrick Vierveijzer gaat aan de slag als Managing Director van LeasePlan Duitsland. Hij wordt opgevolgd door Robert Jan Eikelenboom (1970), verantwoordelijk voor corporate accounts en door Dirk Gaasbeek (1981), die commercieel leiding zal geven aan het MKB-segment en de private lease-tak. Beiden treden toe tot het management team....

lees meer

ZZP: Liever flexibele leasevorm

ZZP’ers willen niet aan een langdurige verplichting vastzitten terwijl ze alles behalve negatief zijn over leasen. Ruim drie kwart (77,7%) geeft aan de kosten van leasen juist overzichtelijker te vinden dan bij kopen. Dat blijkt uit onderzoek van ZZP Barometer onder 1.035 ZZP’ers....

lees meer

Nominaties AIA bekend

Uit de bijna veertig inzendingen die de organisatie van de Automotive Innovation Award 2017 de afgelopen maanden heeft ontvangen, heeft de vakjury dertien innovaties genomineerd voor de halve finale....

lees meer