Terug

Private Lease actie Albert Heijn XL

Opel KARL ROCKS dé primeur bij private lease-actie Albert Heijn XL

, Almere

Wie een wel heel bijzonder kerstcadeau zoekt, kan van 12 tot en met 18 december terecht bij Albert Heijn XL. Speciaal voor de feestdagen biedt LeasePlan in samenwerking met Opel en Albert Heijn vijf verschillende modellen aan tegen zeer scherpe private leasetarieven, vanaf 179 euro per maand. Bij deze modellen zit ook de hagelnieuwe Opel KARL ROCKS, die deze maand zijn officiële primeur beleeft in Nederland. De lancering van deze nieuwkomer én de actie vindt plaats tijdens het Allerhande Kerstfestival van 9 t/m 11 december.

 

De landelijke kerstcampagne bij de Albert Heijn XL-vestigingen is een vervolg op een succesvolle actie van LeasePlan, Albert Heijn en Opel eerder dit jaar. Het aanbod is opnieuw breed: van compacte auto tot en met SUV. De splinternieuwe KARL ROCKS is tijdens de actie voor het eerst in Nederland te bestellen.  Dit stevigere broertje van de KARL heeft een hogere instap, stoerdere bumpers, wielkastverbreders en beschermpanelen op de flanken.

Naast de KARL ROCKS is er keuze uit vier andere modellen: de Opel KARL (5-deurs), de trendy Opel ADAM, de Opel ADAM ROCKS (met canvas open dak) en Opels nieuwste SUV, de MOKKA X. De standaarduitrusting is voorzien van airconditioning en geïntegreerde radio, maar is uit te breiden met all-seasonbanden. Binnen het private leasecontract rijden consumenten voor een vast tarief inclusief wegenbelasting, reparatie, onderhoud en banden, verzekering en pechhulp. Het contract valt onder het Keurmerk Private Lease, het keurmerk om privé veilig en vertrouwd een auto te leasen.

Proefrit bij de Opel-dealer
Voor wie een deel van het aanbod met eigen ogen wil zien, staan er bij de deelnemende Albert Heijn-filialen demomodellen van de compleet uitgeruste KARL en ADAM ROCKS. Voor een proefrit kunnen geïnteresseerden terecht bij een van de 109 Opel-dealers in Nederland. De KARL ROCKS is vanaf maart 2017 bij de Opel-dealer te bewonderen, maar tijdens deze actie al te bestellen vanaf 219 euro per maand.

Private lease is flink in opkomst. Zekerheid blijkt de belangrijke beweegreden voor consumenten om te kiezen voor Private Lease, zo blijkt uit recent onderzoek van LeasePlan*. Geen onverwachte kosten en geen omkijken naar je auto zijn de twee belangrijkste argumenten om privé te leasen. Vooral voor jongeren zijn de lage instapkosten belangrijk. Opvallend is dat 35% niet op zoek was naar een andere auto.

Met een private leaseauto rijd je een nieuwe, zuinige auto zonder investering, met één vast maandbedrag. Alleen de brandstofkosten komen hier nog bij. Volgens de Consumentenbond (oktober 2016) is privé leasen bovendien in veel gevallen goedkoper dan een auto kopen met geleend geld. Klanten van LeasePlan beoordelen de private leaseservice met gemiddeld een 8,5. Het merendeel beveelt Private Lease ook aan vrienden en familie (Net Promotor Score van 46).

De maandelijkse tarieven gedurende de actieweek zijn vanaf:

Opel KARL 1.0 Edition (5-deurs)

€ 179,-

Opel KARL ROCKS 1.0 (5-deurs)

€ 219,-

Opel ADAM 1.0 Turbo Unlimited

€ 239,-

Opel ADAM ROCKS 1.0 Turbo

€ 259,-

Opel MOKKA X Edition

€ 399,-

*Bron: LeasePlan onderzoek november 2016 onder haar private leaserijdersDe Private Leaseactie bij Albert Heijn XL loopt van maandag 12 december tot en met zondag 18 december 2016. Online bestellen is mogelijk t/m 31 december via www.leaseplan.nl/ah

Vragen?

Nicole Hagen

Nicole Hagen

Persvoorlichter

nicole.hagen@leaseplan.nl

036 527 14 13


Meest gelezen artikelen

Voor ieder wat wils bij Private Lease

Ga je deze week naar de Appie, vergeet dan niet om een auto op je boodschappenlijstje te zetten! Vanaf 30 mei tot en met 5 juni kun je bij Albert Heijn namelijk een Private Lease-contract afsluiten. Met keuze uit vijf verschillende modellen van Opel. Oftewel: voor ieder wat wils. Daarom vijf keer de voordelen van private leasen nog eens op een rij....

lees meer

MKB omarmt leaseauto

Het Midden- en Kleinbedrijf kiest definitief voor leaseauto’s en daarmee voor zijn eigen portemonnee.

lees meer

Innameproces ex-leaseauto's

LeasePlan Nederland nam deze week acht nieuwe inspectiestudio’s en een nieuwe fotostudio in gebruik bij Koopman Car Terminal in Amsterdam. De Koopman Car Terminal heeft ook een compleet nieuwe wasstraat in gebruik genomen....

lees meer

Update autobrief 2

Vanaf 2017 veranderen de autobelastingen naar aanleiding van Autobrief ll, een nieuw wetsvoorstel. Wat betekent dit voor u en hoe kunt u met deze veranderingen omgaan? Lees meer hierover in ons adviesdocument Autobrief ll....

lees meer