Terug

Voor ieder wat wils bij Private Lease

Vijf keer voor ieder wat wils bij Private Lease

,
Ga je deze week naar de Appie, vergeet dan niet om een auto op je boodschappenlijstje te zetten! Vanaf 30 mei tot en met 5 juni kun je bij  Albert Heijn namelijk een Private Lease-contract afsluiten. Met keuze uit vijf verschillende modellen van Opel. Oftewel: voor ieder wat wils. Daarom vijf keer de voordelen van private leasen nog eens op een rij.

1.    Je hebt een uitgebreide keuze uit vijf modellen
Denk bij Private Leasen niet alleen aan het leasen van een boodschappenwagentje. Bij Albert Heijn staat er ook gewoon een ruime gezinsauto in de schappen. Dankzij het uitgebreide aanbod is er voor ieder wat wils. Ruimte nodig? Kies dan de Opel Astra. Liever een sportieve en compacte auto, als tweede auto in het gezin? Dan past de Opel Karl weer beter bij jouw wensen.

2.    Je betaalt een vast maandbedrag
Het maandbedrag varieert niet per maand tijdens de duur van je contract. Op deze manier weet je precies waar je aan toe bent.. Zo is het bijhouden van je persoonlijke uitgaven omtrent je auto voorspelbaar en overzichtelijk. Je hoeft alleen nog maar te tanken. En oja, verkeersboetes zijn niet inbegrepen. 

3.    Je rijdt een gloednieuwe auto
Dat is toch een heerlijk gevoel, in een nieuwe auto rondrijden. Alles ruikt nieuw, voelt nieuw aan en ziet er nieuw uit. Je kunt met Private Lease ook nog eens zelf een keuze maken voor de kleur van je eigen auto, zodat het precies aansluit bij jouw stijl en smaak.

4.    Geen kopzorgen over onderhoud of reparaties
 Niets vervelender dan een kapotte auto. Zelf repareren is geen goed idee. Hier zijn vakmannen voor nodig. Onderhoud- of reparatiekosten kunnen alleen flink in de papieren lopen. Maar niet bij Private Lease: deze kosten zitten namelijk bij het vaste maandtarief inbegrepen. Zo word je dus nooit verrast door hoge kosten achteraf.

5.    Na afloop contract: auto inleveren en nieuwe kiezen
Je kunt zelf bepalen wat de duur is van je Private Lease-contract. De minimale looptijd is 12 maanden, en maximaal 60 maanden. Na afloop van het contract heb je geen gedoe met het verkopen van je auto: je levert deze auto in bij de Opel-dealer en je hoeft je alleen nog druk te maken over het bestellen van een nieuwe leaseauto. En dat is helemaal niet zo erg. 

Meer weten over private lease? Kijk op https://www.leaseplan.nl/privatelease/ah/

Vragen?

Nicole Hagen

Nicole Hagen

Persvoorlichter

nicole.hagen@leaseplan.nl

036 527 14 13

Marianne Aalders

Marianne Aalders

Persvoorlichter

m.aalders@creativevenue.nl

020 452 52 25


What's next?

Wilt u op de hoogte blijven over alles op het gebied van zakelijke mobiliteit? Vul dan hiernaast uw e-mailadres in en ontvang de laatste info direct in uw inbox.

Aanmelden

Meest gelezen artikelen

Winnaars Automotive Innovation Award

De winnaars van de Automotive Innovation Award zijn bekend. In de categorie Services wint TomTom On Street Parking. De winnende innovatie in Challenging Concepts is voor het recyclen van autobanden door Dutch Green Carbon. In de categorie Technology wint NXP Semiconductors met de Radarchip, een bijdrage aan autonoom autorijden....

lees meer

Vertrek Patrick Vierveijzer

Patrick Vierveijzer gaat aan de slag als Managing Director van LeasePlan Duitsland. Hij wordt opgevolgd door Robert Jan Eikelenboom (1970), verantwoordelijk voor corporate accounts en door Dirk Gaasbeek (1981), die commercieel leiding zal geven aan het MKB-segment en de private lease-tak. Beiden treden toe tot het management team....

lees meer

ZZP: Liever flexibele leasevorm

ZZP’ers willen niet aan een langdurige verplichting vastzitten terwijl ze alles behalve negatief zijn over leasen. Ruim drie kwart (77,7%) geeft aan de kosten van leasen juist overzichtelijker te vinden dan bij kopen. Dat blijkt uit onderzoek van ZZP Barometer onder 1.035 ZZP’ers....

lees meer

Nominaties AIA bekend

Uit de bijna veertig inzendingen die de organisatie van de Automotive Innovation Award 2017 de afgelopen maanden heeft ontvangen, heeft de vakjury dertien innovaties genomineerd voor de halve finale....

lees meer