Terug

Winnaar Young Captain Award 2016

Maarten Meijs winnaar Young Captain Award!

, Almere

Gisteren (17 november) reikte prinses Laurentien de Young Captain Award uit aan Maarten Meijs van Talpa.

De 35-jarige directeur van Talpa Global versloeg in de finaleronde om de prestigieuze prijs Marie-Pauline Lauret, directeur interne audit bij AkzoNobel, en Xenos-ceo Francine van Dierendonck.

De jury onder leiding van minister Kamps van Economische Zaken, roemde Maarten om zijn innovatiekracht en lef. Meijs is op dit moment verantwoordelijk voor de internationale verkoop van formats waaronder The Voice. 

Maarten wacht een uitdagend jaarprogramma dat zijn/haar loopbaan een extra en unieke impuls geeft. Hij gaat op uitnodiging van de Minister van Economische Zaken mee op een buitenlandse handelsmissie, krijgt media- en communicatietraining, wordt geïntroduceerd op vooraanstaande netwerkbijeenkomsten en neemt deel aan een academisch opleidingsprogramma voor leden van raden van bestuur.

LeasePlan steunt de Young Captains Award en feliciteert Maarten van harte! Juist in een tijd waarin de economie sneller dan ooit verandert en ons voor stevige uitdagingen stelt, vinden wij het aanmoedigen van deze nieuwe generatie Nederlandse leiders van groot belang.

Vragen?

Nicole Hagen

Nicole Hagen

Persvoorlichter

nicole.hagen@leaseplan.nl

036 527 14 13


Meest gelezen artikelen

Winnaars Automotive Innovation Award

De winnaars van de Automotive Innovation Award zijn bekend. In de categorie Services wint TomTom On Street Parking. De winnende innovatie in Challenging Concepts is voor het recyclen van autobanden door Dutch Green Carbon. In de categorie Technology wint NXP Semiconductors met de Radarchip, een bijdrage aan autonoom autorijden....

lees meer

Jaarbericht: forse daling aandeel diesel

Waarom kozen leaserijders minder vaak voor een dieselauto? Is er sprake van een doorbraak in private lease? Dit en meer blijkt uit het jaarbericht van LeasePlan.

lees meer

Opening Occasion Center Zwolle

Op 1 maart is de opening van het nieuwe Occasion Center Zwolle. Deze vestiging maakt de landelijke dekking van LeasePlan Occasions compleet.

lees meer

Vertrek Patrick Vierveijzer

Patrick Vierveijzer gaat aan de slag als Managing Director van LeasePlan Duitsland. Hij wordt opgevolgd door Robert Jan Eikelenboom (1970), verantwoordelijk voor corporate accounts en door Dirk Gaasbeek (1981), die commercieel leiding zal geven aan het MKB-segment en de private lease-tak. Beiden treden toe tot het management team....

lees meer