Ex lease auto kopen

De occasions van LeasePlan zijn allemaal goed onderhouden ex lease auto's . De onderhoudshistorie is volledig bekend en de auto's zijn gegarandeerd van de eerste eigenaar. Ons ruime aanbod occasions wisselt dagelijks. Hierdoor heeft u continue volop keuze uit occasions van de meest gebruikelijke automerken.

Heeft u op onze site een keuze gemaakt en wilt u bij ons een ex lease auto kopen? Kom dan bij ons langs in Breukelen, Veghel of Moordrecht.

Een afspraak bij LeasePlan Occasions

 • We reserveren de ex lease auto van uw keuze 24 uur voor u
 • U kunt als eerste de auto kopen
 • Uw inruilwaarde wordt direct berekend

Koop voordelig een Fiat 500

Nu met een scherp geprijsd optiepakket!

U kunt tegen een scherp tarief uw Fiat 500 pimpen met het volgende optie-pakket:
Normaal € 650, nu slechts € 395!

 • Lichtmetalen velgen inclusief wisselkosten
 • Spiegelkappen
 • Chroomlijsten
 • Plus een gratis picknickmand & Italiaanse wijn
 • U maakt kans op een weekend Rome!

Bekijk ons Fiat aanbod
Actie voorwaarden

Rij super voordelig een Fiat 500! En maak kans op een weekend Rome

Ons nieuwste aanbod ex lease auto's

Ontvang onze nieuwste occasions per e-mail

Zit uw favoriete auto niet in ons occasions aanbod? Stel dan bij ons een zoekopdracht in. Zodra we nieuwe auto's binnenkrijgen die voldoen aan uw zoekopdracht, dan sturen wij u deze per e-mail toe.

Zoek in ons occasion aanbod
Zoekopdracht naar uw favoriete occasions

De zeven zekerheden van LeasePlan Occasions

 • Ruime keuze, scherpe prijzen

  LeasePlan Occasions biedt elke dag een compleet en actueel aanbod van moderne, jong gebruikte ex lease auto's. Tegen een vaste scherpe prijs, passend bij uw budget.

 • Van de eerste eigenaar

  Elke auto is gegarandeerd van de eerste eigenaar. Een geruststellend idee: u weet zeker dat uw aankoop nooit derde- of vierdehands is.

 • Topconditie

  De occasions van LeasePlan zijn in topconditie: onderhouden volgens de fabrieksvoorschriften, grondig gereinigd en voorzien van nieuwe duurzame waxbescherming.

 • Onderhoudshistorie inzichtelijk

  U krijgt inzicht in de volledige onderhoudshistorie. Tevens is de kilometerstand van alle auto's van LeasePlan Occasions erkend door de Nationale Auto Pas (NAP), dus 100% betrouwbaar.

 • Inruil mogelijk

  Wilt u uw (privé) auto inruilen? Op basis van een taxatie bieden wij u een goede prijs.

 • Garantie

  Elke occasion krijgt voor aflevering een grondige technische check, heeft minimaal zes maanden APK plus standaard zes maanden garantie.

 • Niet goed? Geld terug

  Bent u toch niet tevreden of is uw oog gevallen op een andere auto? Dan kunt u binnen drie werkdagen na aankoop de auto weer bij LeasePlan Occasions inleveren.


Schoonouders zijn hier ook geslaagd

Marjolein Stevelmans uit Ouderkerk aan de Amstel ruilde haar Ford Fiësta in voor een Volkswagen Passat. Haar beide schoonouders hebben hier naar volle tevredenheid een auto gekocht.

"Het is een zeer complete, nette auto en de complete onderhoudshistorie is bekend. Ik vind het zeer fijn dat de verkopers terug getrokken zijn, maar volledig behulpzaam als je vragen hebt. Mede door de hele ruime keuze aan merken en soorten, adviezen en goede service, raad ik iedereen LeasePlan Occasions aan."

Marjolein Stevelmans

135 kilometer gefietst!

Mr & Mevr van Rooijen

"Wij hebben maar liefst 135 kilometer gefietst voor deze prachtige auto!"

Meneer en mevrouw Van Rooijen hebben via het internet het aanbod van LeasePlan Occasions bekeken. Dankzij de ruime keuze, bekendheid en zekerheid vonden zij het geen enkel probleem om op de fiets te stappen en naar onze showroom in Moordrecht te rijden. Met een Toyota Prius reden zij de showroom uit. Heel veel rij-plezier toegewenst!

Met twee auto's naar huis

Claus en mevrouw Van Beek uit Standaarbuiten

De heer Claus en mevrouw Van Beek uit Standaarbuiten wilden hun huidige Renault Twingo inruilen. Tijdens een bezoek aan de showroom in Moordrecht viel de keuze niet op één, maar op twee occasions.

"Er is veel keuze en je kunt op je gemak kijken zonder een verkoper die gelijk bij je staat. Na de proefrit met de Volvo C30, beviel ook een Volkswagen Passat zo goed dat wij ze allebei hebben gekocht! De auto's zijn helemaal af. De ontvangst en de service is goed en wij zijn ook te spreken over de after sales."

Je weet precies waar je aan toe bent

Sjoerd Jan Drenth

"Een warm welkom bij LeasePlan. Het vriendelijke woordje van de receptioniste, de service van de verkoper. Het is allemaal dik voor elkaar. En na 20 jaar in de commercie te hebben gewerkt, kan ik het weten."

Na meerdere autodealers te hebben bezocht liep Sjoerd Jan tegen deze prachtige scherp geprijsde en complete Toyota Auris aan. De positieve klik met de verkoper en de transparante benadering gaven Sjoerd Jan de doorslag.

"Je weet precies waar je aan toe bent."

Ik wil een auto waar ik op kan vertrouwen

Claus en mevrouw Van Beek uit Standaarbuiten

Dankzij een tip van haar vriend is Miranda van der Meulen terecht gekomen bij LeasePlan Occasions in Veghel.

"Zeker weten dat de auto goed onderhouden is, relatief nieuw is en weinig kilometers heeft gereden. De auto's vind ik scherp geprijsd en er zit 6 maanden garantie op. Er zijn veel occasions te koop in Nederland, maar bij LeasePlan ben je aan het juiste adres voor een betrouwbare occasion!"