Occasion zoeken in ons aanbod

Bent u op zoek naar een betrouwbare occasion, die niet te oud is en die niet zo vreselijk veel kilometers heeft gereden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres om uw occasion te kopen. Ons occasion aanbod wisselt dagelijks. Honderden auto's die niet ouder zijn dan een paar jaar. De voor u ideale occasion zoeken is bij LeasePlan een peulenschil, want we hebben voor ieder wat wils.

Een occasion zoeken doet u bij ons gewoon online, of u komt gezellig langs in één van onze showrooms in Breukelen, Moordrecht, Veghel, Hengelo of Zwolle. Onze verkoopadviseurs staan daar voor u klaar, evenals een lekker kop koffie. Wij geven u graag advies en denken met u mee over de voor u meest geschikte auto. Wilt u liever zelf rondstruinen tussen de auto's en uw perfecte occasion zoeken? Dat kan uiteraard ook.

Handig! Uw occasion zoeken per mail

Heeft u de juiste occasion niet meteen gevonden? Wij helpen u graag om voor u een occasion te zoeken, met een zoekopdracht. Zoek een occasion in ons aanbod en stel de opdracht in. Nieuwe auto's die voldoen aan uw zoekopdracht, ontvangt u vervolgens per e-mail van ons.

zoekopdracht instellen
Zoekopdracht naar uw favoriete occasions
>