• U bent hier:
  • home
  • klant aan het woord

Klanten aan het woord

Terug naar Occasions

Marjolein Stevelmans

Schoonouders zijn hier ook geslaagd

Marjolein Stevelmans uit Ouderkerk aan de Amstel ruilde haar Ford Fiëta in voor een Volkswagen Passat. Haar beide schoonouders hebben hier naar volle tevredenheid een auto gekocht.

"Het is een zeer complete, nette auto en de complete onderhoudshistorie is bekend. Ik vind het zeer fijn dat de verkopers terug getrokken zijn, maar volledig behulpzaam als je vragen hebt. Mede door de hele ruime keuze aan merken en soorten, adviezen en goede service, raad ik iedereen LeasePlan Occasions aan."

Andere klant verhalen

gerard

"Ook voor bestelauto's"

Gerard Vrij Peerdeman was op zoek naar een betrouwbare bedrijfswagen voor zijn ventilatie onderhoudsbedrijf en vond deze bij LeasePlan Occasions in Breukelen. Gerard heeft één verbeterpunt: "De bekers mogen groter, want de koffie is erg goed!"

Gerard Vrij Peerdeman

"Aanrader"

Piet Raijmakers is een echte Toyota liefhebber: "Vooral de zuinigheid, ruimte, milieuvriendelijkheid en betrouwbaarheid spreken mij aan. Bij LeasePlan Occasions in Veghel vond ik deze Auris met een concurrerende prijs. De service vond ik heel goed. Je kunt rustig rondkijken. En ruime keuze; ik raad het iedereen aan!"

Piet Raijmakers
veghel
gerard

"Geen agressieve verkoop"

Jeroen Rommen ruilde een Fiat 500 in voor een BMW: "Via Marktplaats ben ik terecht gekomen bij LeasePlan Occasions. Wij zijn anti agressieve verkoop. Bij LeasePlan vonden wij de service prettig en persoonlijk, de verkoper nam ruimschoots de tijd voor ons."

Jeroen Rommen

"Ontmoeting met vorige eigenaar"

Hans Hasenbos was samen met zijn zoon op zoek naar een auto toen zijn zoon toevallig zijn ex-leaseauto zag staan in de showroom. De nieuwe eigenaar Michiel Pool kwam deze auto net ophalen! Hans: "Deze auto is echt een goede keuze!"

Hans Hasenbos
hans hasenbos
De heer Claus en mevrouw Van Beek

"Met twee auto's naar huis"

De heer Claus en mevrouw Van Beek uit Standaarbuiten wilden hun huidige Renault Twingo inruilen. Tijdens een bezoek aan de showroom in Moordrecht viel de keuze niet op één, maar op twee occasions. "Er is veel keuze en je kunt op je gemak kijken zonder een verkoper die gelijk bij je staat. Na de proefrit met de Volvo C30, beviel ook een Volkswagen Passat zo goed dat wij ze allebei hebben gekocht! De auto's zijn helemaal af. De ontvangst en de service is goed en wij zijn ook te spreken over de after sales."

De heer Claus en mevrouw Van Beek

"Je weet precies waar je aan toe bent"

"Een warm welkom bij LeasePlan. Het vriendelijke woordje van de receptioniste, de service van de verkoper. Het is allemaal dik voor elkaar. En na 20 jaar in de commercie te hebben gewerkt, kan ik het weten." Na meerdere autodealers te hebben bezocht liep Sjoerd Jan tegen deze prachtige scherp geprijsde en complete Toyota Auris aan. De positieve klik met de verkoper en de transparante benadering gaven Sjoerd Jan de doorslag.

Sjoerd Jan
Sjoerd Jan
Miranda van der Meulen

"Ik wil een auto waar ik op kan vertrouwen"

Dankzij een tip van haar vriend is Miranda van der Meulen terecht gekomen bij LeasePlan Occasions in Veghel. "Zeker weten dat de auto goed onderhouden is, relatief nieuw is en weinig kilometers heeft gereden. De auto's vind ik scherp geprijsd en er zit 6 maanden garantie op. Er zijn veel occasions te koop in Nederland, maar bij LeasePlan ben je aan het juiste adres voor een betrouwbare occasion!"

Miranda van der Meulen

"135 kilometer gefietst!"

"Wij hebben maar liefst 135 kilometer gefietst voor deze prachtige auto!"
Meneer en mevrouw Van Rooijen hebben via het internet het aanbod van LeasePlan Occasions bekeken. Dankzij de ruime keuze, bekendheid en zekerheid vonden zij het geen enkel probleem om op de fiets te stappen en naar onze showroom in Moordrecht te rijden. Met een Toyota Prius reden zij de showroom uit. Heel veel rij-plezier toegewenst!

Mr & Mevr van Rooijen
hans hasenbos