Er zijn 0 auto('s) gevonden

Handig! Uw occasion zoeken per mail

Heeft u de juiste occasion niet meteen gevonden? Wij helpen u graag om voor u een occasion te zoeken, met een zoekopdracht. Zoek een occasion in ons aanbod en stel de opdracht in. Nieuwe auto's die voldoen aan uw zoekopdracht, ontvangt u vervolgens per e-mail van ons.

zoekopdracht instellen
Zoekopdracht naar uw favoriete occasions

Een occasion kopen bij LeasePlan

Wilt u de occasion kopen? Dan profiteert u bij ons van scherpe vaste prijzen, zes maanden garantie en onze 'Niet goed? Geld terug' regeling. Maakt u van tevoren een afspraak, dan reserveren wij de occasion voor u. U kunt de auto op uw gemak komen bekijken en u kunt als eerste de occasion kopen. Geen onzekerheid of iemand u misschien voor is.

Vergeet niet om uw rijbewijs mee te nemen, zodat u eerst op uw gemak een proefrit kunt maken. Wilt u uw oude auto inruilen? Dat kan bij ons ook. Als u bij één van onze vestigingen bent, dan berekenen we direct de inruilwaarde van uw auto. U weet meteen waar u aan toe bent. Heeft u de knoop doorgehakt en gaat u de occasion kopen? In overleg spreken we met u een datum af waarop u uw nieuwe auto bij ons kunt ophalen. Veel plezier met uw nieuwe occasion!