Over LeasePlan

LeasePlan maakt leasen gemakkelijk. Autorijden zonder de zorgen van een auto. Dat geldt voor zakelijk leasen en privé leasen. U weet precies waar u aan toe bent.

Dit is LeasePlan

LeasePlan begon meer dan 50 jaar geleden in Nederland. En nog steeds doen wij er alles aan om het leven van autorijders zo makkelijk mogelijk te maken. Met ruim 147.000 auto’s in Nederland en 1.67 miljoen auto’s in 32 landen is LeasePlan de grootste en meest toonaangevende leasemaatschappij ter wereld.

Klanten profiteren hierdoor van uitgebreide expertise en schaalvoordelen. We zijn er dan ook volledig op ingericht om u en uw bedrijf te ontzorgen. ZZP, MKB, non-profit organisaties en corporates. Maar zeker ook particulieren.


Meer over LeasePlan

LeasePlan in de wereld
LeasePlan Nieuws

LeasePlan Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven op het gebied van zakelijke mobiliteit en de laatste updates van LeasePlan? Lees dan onze artikelen. U kunt hier ook uw e-mailadres achterlaten.

Lees meer

Werken bij LeasePlan

Werken bij LeasePlan

Werken in een wereld die letterlijk en figuurlijk in beweging is? En wil jij het beste uit jezelf halen in een dynamische werkomgeving? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct online!

Lees meer

Inleveren leaseauto

LeasePlan Bank

U kunt bij LeasePlan Bank sparen. Wij hebben een vergunning om als bank actief te zijn. Net als andere Nederlandse banken staan wij onder toezicht van De Nederlandsche Bank.

Lees meer

Voor leveranciers

Voor leveranciers

LeasePlan werkt alleen samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Onze leveranciers en garages bieden een hoog serviceniveau en hoogwaardige kwaliteit tegen een goede prijs. Leaserijders die een afspraak maken via de AfspraakPlanner voor reparatie, onderhoud of nieuwe banden worden altijd geholpen door een betrouwbare leverancier of garage.


Meer lezen

Bemiddeling in verzekeringen

LeasePlan Nederland NV heeft op grond van de Wet Financieel Toezicht een vergunning voor het bemiddelen in verzekeringen. Bemiddeling vindt plaats op grond van objectieve analyses van onder meer het schadeverleden, de gewenste dekking en de verzekeringsvoorwaarden.

EuroInsurances ltd

Een van de aanbieders waarvoor wordt bemiddeld is EuroInsurances ltd, een in Ierland gevestigde verzekeraar met een vergunning voor het aanbieden van verzekeringen in Nederland. EuroInsurances maakt deel uit van de LeasePlan Groep.

AFM

LeasePlan Nederland NV is bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12015850 ingeschreven als bemiddelaar in schadeverzekeringen.

Beloningsbeleid

De personen die voor LeasePlan bemiddelen in schadeverzekeringen zijn in dienst van LeasePlan. Voor de betreffende personen is geen (variabele) beloning gekoppeld aan de dienstverlening als bemiddelaar.

Klachten

LeasePlan streeft ernaar eventuele klachten naar tevredenheid af te handelen. Bent u desondanks ontevreden? Dan kunt u contact opnemen met een onafhankelijke geschillencommissie zoals het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). De commissie neemt een klacht alleen in behandeling als deze klacht al aan ons is voorgelegd.

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening
Postbus 93257
2509 AG Den Haag
Tel: 0900 355 22 48 (€ 0,10 per minuut)
E-mail: consumenten@kifid.nl
Website: www.kifid.nl