Private Lease

Lease zorgeloos privé een auto!

  • Een vast bedrag per maand
  • Geen zorgen bij onderhoud of schade
  • Tussentijds contract aanpassen

Persoonlijke service & aandacht

Ruim 147.000 auto's in Nederland

Al meer dan 50 jaar lease-ervaring

Lees meer over SnappCar
Autodelen

What's Next voor Private Lease klanten?

Je leasekosten terugverdienen

Uit onderzoek blijkt dat mensen steeds vaker ervoor open staan om hun auto te delen als ze hem zelf niet nodig hebben. Zo doe je jezelf en je medemens een groot plezier. Je helpt een niet-autobezitter wanneer hij tijdelijk een auto nodig heeft. Daarnaast verdien jij er zelf ook aan dat je jouw auto deelt.

Lees meer over autodelen

LeasePlan Private Lease

Rijden in jouw ideale auto? Het is nu makkelijker dan ooit met Private Lease. Je betaalt een vast maandbedrag en rijdt zorgeloos rond. Of je nou op vakantie gaat of gewoon boodschappen doet. Je krijgt de beste service met privé leasen via LeasePlan.

kentekenplaat

Liever eerst uw huidige auto inruilen of verkopen?

Doe online de superhandige "inruilprijs-zelfcheck" en krijg een gegarandeerd bod.

Bereken uw taxatiewaarde

Inruilrapport binnen één werkdag!

Private Lease Keurmerk

Keurmerk Private Lease

LeasePlan is in het bezit van het Keurmerk Private Lease: hèt kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een privé leasecontract af te sluiten. De voorwaarden en regels die we hanteren voldoen aan de strenge eisen van het keurmerk en zijn in begrijpelijke taal opgeschreven. Met LeasePlan Private Lease weet je exact waar je aan toe bent;

 

  • Rijden in een nieuwe of jong gebruikte auto!
  • Geen zorgen over kosten voor reparatie en onderhoud
  • Eén vast maandbedrag, je weet precies waar je aan toe bent
  • Wegenbelasting en verzekering (WA & casco) zijn inbegrepen
  • Geen gedoe met het achteraf verkopen van jouw auto
  • Na afloop van het contract, kun je weer een andere leaseauto bestellen

Bedenktijd leaseovereenkomst

Je kunt de leaseovereenkomst herroepen (ontbinden) binnen 14 dagen nadat we de overeenkomst hebben gesloten. Dus binnen 14 dagen nadat wij de door jouw getekende overeenkomst hebben ontvangen. Je hoeft geen reden op te geven voor de ontbinding. Om gebruik te maken van dit recht, kun je het herroepingsrecht modelformulier invullen en naar ons opsturen. Je mag ook gewoon een e-mail sturen waaruit heel duidelijk blijkt dat je de overeenkomst ontbindt.

 

Meer informatie?

 

Alles over Private Lease

Wat is Private Lease?

Goed, je wilt misschien wel privé een auto leasen. Dan is het handig om te weten waar je aan toe bent. Lees vooral verder of bekijk…

Lees meer

Auto kopen of leasen?

Je bent als particulier op zoek naar een nieuwe auto. Je kunt dan kiezen voor Private Lease of het kopen van een auto. Maar…

Lees meer

Private Lease Occassion

Private Lease van een gebruikte auto gebeurt steeds vaker. Het voordeel van het leasen van een occasion is dat het scheelt in looptijd…

Lees meer

Lease zorgeloos privé een auto!

Betaal elke maand een vast bedrag voor het rijden in een nieuwe auto of occassion.
Een contract afsluiten is al mogelijk vanaf 12 maanden.

Bekijk ons leaseaanbod

Top 5 gestelde vragen over Private Lease

Je ontvangt na de bestelling direct een bevestiging via de e-mail. Binnen 48 uur ontvang je een e-mailbericht van het EDR over de krediettoetsing.

Na het tekenen van de overeenkomst en het verstrijken van de wettelijke bedenktermijn (14 dagen) verwachten wij de auto binnen 8 tot 12 weken af te leveren. Dit is per auto verschillend en afhankelijk van de leverancier.

Je kunt de leaseovereenkomst herroepen (ontbinden) binnen 14 dagen nadat we de overeenkomst hebben gesloten. Dus binnen 14 dagen nadat wij de door jouw getekende overeenkomst hebben ontvangen. Je hoeft geen reden op te geven voor de ontbinding. Om gebruik te maken van dit recht, kun je het herroepingsrecht modelformulier invullen en naar ons opsturen via privatelease@leaseplan.nl. Je mag ook gewoon een e-mail naar dat adres sturen waaruit heel duidelijk blijkt dat je de overeenkomst ontbindt.

Als je een Private Lease overeenkomst afsluit, wordt dit geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel (BKR). Ook geven wij een betalingsachterstand van 60 dagen door aan BKR. Hiermee willen wij en het BKR voorkomen dat je problemen krijgt door te veel schulden. In de leaseovereenkomst staat de informatie hierover. Het bedrag dat wordt doorgegeven is op basis van looptijd x leasetarief x 65%.

Kijk op de EDR Leaseportal voor meer informatie.


Meer veelgestelde vragen

Samenwerking

In samenwerking met ANWB bieden wij een diversiteit aan Private Lease-aanbiedingen.

Bekijk het ANWB Private Lease-aanbod