Private Lease Occasion

Het grootste voordeel van een occasion leasen is dat het scheelt in looptijd of leasetarief. Ondertussen rijd je gewoon een zeer jonge leaseauto, want alle leaseauto's die ingezet worden voor Private Lease zijn uitvoerig gekeurd en zo goed als nieuw. Hieronder alle voordelen van Private Occasion Lease op een rijtje.

De voordelen van een auto via Private Lease Occasion:

 • Rijden in een zeer jong gebruikte auto
 • Razendsnel leverbaar
 • Kortere looptijd (12 mnd) of lager leasetarief
 • Eén vast maandbedrag, je weet precies waar je aan toe bent
 • Geen zorgen over kosten voor reparatie en onderhoud
 • Wegenbelasting en verzekering (WA & casco) zijn inbegrepen
 • Geen gedoe met het achteraf verkopen van jouw auto
 • Na afloop van het contract, kun je weer een andere leaseauto bestellen

De extra voordelen van Private Lease Occasion bij LeasePlan:

 • Keurmerk Private Lease
 • De beste deals
 • Actueel aanbod op voorraad

Wat klanten zeggen over Private Lease Occasion van LeasePlan:

Als ik een nieuwe auto zou kopen, zou ik moeten sparen en de wegenbelasting en verzekeringen lopen ook in de kosten. Dus koos ik voor Private lease. Nu hoef ik nergens meer naar om te kijken. Ik rijd in een mooie auto en al mijn maandelijkse kosten zijn lekker inzichtelijk.

Michelle

Meer verhalen

 

Bekijk alle Private Lease Occasions

Ben je overtuigd en is het privé leasen van een jonge gebruikte auto iets voor jou? Bekijk dan direct het actuele aanbod. Uiteraard kun je ook gewoon onze nieuwe private leaseauto's bekijken.

Occasion aanbod

Top 5 veelgestelde vragen over Private Lease

Je ontvangt na de bestelling direct een bevestiging via de e-mail. Binnen 48 uur ontvang je een e-mailbericht van het EDR over de krediettoetsing.

Na het tekenen van de overeenkomst en het verstrijken van de wettelijke bedenktermijn (14 dagen) verwachten wij de auto binnen 8 tot 12 weken af te leveren. Dit is per auto verschillend en afhankelijk van de leverancier.

Je kunt de leaseovereenkomst herroepen (ontbinden) binnen 14 dagen nadat we de overeenkomst hebben gesloten. Dus binnen 14 dagen nadat wij de door jouw getekende overeenkomst hebben ontvangen. Je hoeft geen reden op te geven voor de ontbinding. Om gebruik te maken van dit recht, kun je het herroepingsrecht modelformulier invullen en naar ons opsturen via privatelease@leaseplan.nl. Je mag ook gewoon een e-mail naar dat adres sturen waaruit heel duidelijk blijkt dat je de overeenkomst ontbindt.

Als je een Private Lease overeenkomst afsluit, wordt dit geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel (BKR). Ook geven wij een betalingsachterstand van 60 dagen door aan BKR. Hiermee willen wij en het BKR voorkomen dat je problemen krijgt door te veel schulden. In de leaseovereenkomst staat de informatie hierover. Het bedrag dat wordt doorgegeven is op basis van looptijd x leasetarief x 65%.

Kijk op de EDR Leaseportal voor meer informatie.


Meer veelgestelde vragen