Wat is Private Lease?

Denk je erover om een auto te leasen, maar weet je nog niet precies wat Private Lease bij LeasePlan inhoudt? Wij hebben alle info voor je op een rijtje gezet, zodat Private Lease voor jou geen geheimen meer heeft!

Zo werkt Privé leasen

Je betaalt elke maand een vast bedrag voor het rijden in een nieuwe of gebruikte auto. Dit is een prima manier om auto te rijden zonder dat je de hele wagen in één keer moet betalen. Wanneer het contract is afgelopen, lever je de auto in of bestel je weer een 'nieuwe' auto. Een contract afsluiten is namelijk al mogelijk vanaf 12 maanden. Ook kun je altijd het contract tussentijds aanpassen zonder 'boete'. Jouw ideale auto rijden is met Private Lease dus heel gemakkelijk.

Wat is Private Lease?

Dit is inclusief bij je Private leasecontract:

  • Reparatie, onderhoud en banden
  • WA verzekering en cascodekking
  • Gratis vervangend vervoer bij schade- en onderhoud na 72 uur
  • Schadeherstel en glasreparatie
  • Pechhulp binnenland en Europa
  • Wegenbelasting
  • Persoonlijke online omgeving: Mijn LeasePlan & Mijn LeasePlan App
  • Volle tank brandstof bij aflevering
  • Afleveringskosten en verwijderingsbijdrage

Je hoeft alleen nog maar te tanken en eventueel de wasstraat of een incidentele boete zelf te betalen!

Vind je ideale leaseauto!

Benieuwd of je ideale auto in ons aanbod te vinden is? Bekijk dan direct ons aanbod van Private Lease auto's.

Private Lease aanbod

Top 5 veelgestelde vragen over Private Lease

Je ontvangt na de bestelling direct een bevestiging via de e-mail. Binnen 48 uur ontvang je een e-mailbericht van het EDR over de krediettoetsing.

Na het tekenen van de overeenkomst en het verstrijken van de wettelijke bedenktermijn (14 dagen) verwachten wij de auto binnen 8 tot 12 weken af te leveren. Dit is per auto verschillend en afhankelijk van de leverancier.

Je kunt de leaseovereenkomst herroepen (ontbinden) binnen 14 dagen nadat we de overeenkomst hebben gesloten. Dus binnen 14 dagen nadat wij de door jouw getekende overeenkomst hebben ontvangen. Je hoeft geen reden op te geven voor de ontbinding. Om gebruik te maken van dit recht, kun je het herroepingsrecht modelformulier invullen en naar ons opsturen via privatelease@leaseplan.nl. Je mag ook gewoon een e-mail naar dat adres sturen waaruit heel duidelijk blijkt dat je de overeenkomst ontbindt.

Als je een Private Lease overeenkomst afsluit, wordt dit geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel (BKR). Ook geven wij een betalingsachterstand van 60 dagen door aan BKR. Hiermee willen wij en het BKR voorkomen dat je problemen krijgt door te veel schulden. In de leaseovereenkomst staat de informatie hierover. Het bedrag dat wordt doorgegeven is op basis van looptijd x leasetarief x 65%.

Kijk op de EDR Leaseportal voor meer informatie.


Meer veelgestelde vragen