Gebruik de AfspraakPlanner en ervaar Service 360°

Altijd verzekerd van de beste service

LeasePlan is met Service 360° 24/7 bereikbaar, waardoor u altijd bent verzekerd van de beste service. Want plant u een afspraak voor reparatie en onderhoud via de AfspraakPlanner dan ontvangt u het complete servicepakket. 

  • Afspraak binnen 24 uur
  • Kies zelf de gewenste datum
  • Garage in de buurt
  • Gratis haal- en brengservice
  • Schoonmaak van binnen en buiten

U geeft de gewenste datum op en de AfspraakPlanner toont u automatisch de best beoordeelde en beschikbare garages bij u in de buurt. En elke maand maakt u kans op leuke prijzen!

Regel onderhoud aan uw leaseauto eenvoudig via de app.

Naar de garage wanneer het ú uitkomt

Gegarandeerd binnen 24 uur een afspraak bij een garage in de buurt.

Met de AfspraakPlanner regelt u snel en eenvoudig online een afspraak voor reparatie en onderhoud. Gaatje gevonden in uw drukke agenda?

U kunt de volgende dag al terecht bij een garage bij u in de buurt. Op basis van uw kenteken en postcode wordt de garage geselecteerd.

U bent dus niet gebonden aan een vaste locatie. Voor een afspraak gebruikt u uitsluitend de AfspraakPlanner via Mijn LeasePlan, de Mijn LeasePlan app of via onze website.

Kleine werkzaamheden, geen afspraak nodig

Defecte lamp? Vloeistof even bijvullen? Voor dat soort onverwachte, kleine werkzaamheden kunt u direct terecht bij een garage in de buurt. U kunt zelf direct contact opnemen met de garage.  Hiervoor hoeft u dus géén afspraak te maken via de AfspraakPlanner. 
Voor kleine werkzaamheden hoeft u geen afspraak te maken.

Uitsluitend de beste vakmensen

De aangesloten garages zijn zorgvuldig door LeasePlan geselecteerd en voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, prijs en service. 

De fabrieksgarantie op uw auto is daardoor geborgd en uiteraard worden de door de fabrikant voorgeschreven softwareupdates van uw auto tijdig uitgevoerd. Ons team van gekwalificeerde service-experts zien hier zorgvuldig op toe.

Gebruik de AfspraakPlanner en win!

Elke keer als u een afspraak maakt via de AfspraakPlanner maakt u kans op geweldige prijzen.

De prijzen die wij maandelijks weggeven: 

  • 2x Oranje Pluim*
  • 1x Jaar gratis autowassen
  • 4x Rituals pakket
  • 2x Bol.com tegoedkaart
  • 1x Bijenkorf cadeaukaart

Bekijk hier de algemene voorwaarden van de winactie

*Met een Oranje Pluim kan de winnaar een keuze maken uit honderden arrangementen t.w.v. €75 en meer. De Pluim is onbeperkt geldig. Voor meer informatie kunt u op de website van de Oranje Pluim kijken.

Heeft u nog geen Mijn LeasePlan account?

Maak uw account dan zo snel mogelijk aan via onze website en download de app via de App Store of Google Play.  Zo maakt u altijd snel en makkelijk een afspraak!

   

Kortom: 
1. Maak een account aan via mijn.leaseplan.nl 
2. Download de app via Google App Store of Google Play 
3. Maak een afspraak via de AfspraakPlanner 
4. En ervaar Service 360º!