Wagenparkbeheer volledig uitbesteden?

Het beheren van een wagenpark is arbeidsintensief en complex. Je staat er niet altijd bij stil, maar in het beheer zitten vele werkdagen per jaar. En ga maar eens na welke afdelingen direct of indirect betrokken zijn: HR, inkoop, finance, directie en al dan niet de wagenparkbeheerder.

Met FleetPlan besteedt u uw totale wagenpark aan ons uit, van bestelproces tot facturering, inclusief het contact met uw leaserijders en toeleveranciers. Daarmee nemen we u veel werk uit handen, zodat u zich kunt focussen op uw kernactiviteiten. Maak vrijblijvend een afspraak voor een efficiënter wagenparkbeheer.

Wagenparkbeheer
 

- Volledige uitbesteding

- Helpdesk voor uw leaserijders, payroll support en poolmanagement

- Focus kernactiviteiten

Geborgde processen
 

- Online workflow- systeem

- Eén keer afstemmen, daarna uitvoeren

Vaste prijs
 

- Per autocategorie

- Geen facturen voor contractaanpassingen, eigen risico, wijziging verzekeringspremie

- Focus op TCO-reductie in plaats van offertevergelijk

$Afbeelding_alt_text4.getData()

Eén factuur
 

- Eén factuur, één overzicht

- Facturatie achteraf

- Aantal auto’s x prijs per leasecategorie

Bespaar op uw wagenparkbeheer

Onderzoek bij meer dan 70 klanten met een wagenpark uiteenlopend van 50-3.000 voertuigen toont aan dat u gemiddeld €120,- per voertuig per jaar op uw indirecte wagenparkkosten kunt besparen.

Deze besparing ontstaat door het dagelijkse beheer uit te besteden aan LeasePlan en uw processen op maat te stroomlijnen. U ontvangt 1 factuur achteraf per maand, compleet met invoice en payroll support in een voor u gewenst format. Directe aansluiting met uw bedrijfsproces en payroll provider, zorgt voor meer dan 50% besparing in tijd.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Vraag direct een gratis intake en besparingsanalyse aan ter waarde van 750 euro via onderstaand contactformulier.

Gratis besparingsanalyse voor uw wagenpark?

Benieuwd of uw wagenpark efficiënter kan? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs voor een gratis intake inclusief besparingsanalyse.

Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met u op.

Verstuur

Inhouse wagenpark-
beheerder gouden greep

Rexel - Monica Vos

Rexel is een technische groothandel met een wagenpark van 150 auto’s. Sinds kort besteden ze het volledige wagenparkbeheer uit aan LeasePlan met FleetPlan. Dat is een leasevorm die flink aan populariteit wint en op basis van maatwerk wordt ingezet. Dit zorgde voor gestroomlijnde processen en een sterk verminderde administratieve last. Een inhouse wagenparkbeheerder bleek een gouden greep in het complete proces.

Lees meer

Ctac wilde af van tussentijdse verrassingen

ctac

Ctac is sinds 1992 gespecialiseerd in het inrichten, onderhouden en vernieuwen van ICT-infrastructuur bij klanten. Facility manager Chantalle van der Heijden verruilde zestien leasemaatschappijen voor FleetPlan: “We wilden af van tussentijdse verrassingen.”

 

Lees meer

Waarom wachten met de implementatie van zo’n goed verhaal

rgp

Binnen drie maanden had het adviesbureau RGP FleetPlan ‘up & running’. Want, waarom wachten met de implementatie van zo’n goed verhaal?
HR-consultant Brenda Smid was al langer op zoek naar volledige ontzorging van het leasepark van zo’n 55 auto’s. Maar aan de ‘arbeidsvoorwaardelijke auto’ mocht niet worden getornd.
 

Lees meer

PontMeyer lift volop mee op de inkoop- en efficiency- voordelen

pontmeyer - tristan

Als groothandel in hout- en bouwmaterialen heeft PontMeyer uitdagende tijden achter de rug. Het bedrijf nam in de crisis op tijd maatregelen, waarbij het wagenpark en de autoregeling niet verschoond bleven. Daarbij is er verder gekeken dan alleen naar de leaseprijs ‘aan de voorkant’. Veel verder… Inkoopmanager Tristan Duin over automandjes, vol in de keuken kijken en de zegeningen van FleetPlan.

Lees meer